Utendørs treningsløsninger for aktive eldre og rehabilitering

Det å bli eldre medfølger en fysiologisk nedgang og økt risiko for livsstilsrelaterte sykdommer og fall, men dette kan i stor grad utsettes eller reduseres gjennom trening. I dette webinaret vil du lære om hva de nyeste studier sier om sunn aldring, hvorfor eldre må tas i betraktning når man planlegger et offentlig treningssted, og hva man må tenke på når man planlegger et gratis og tilgjengelig treningsområde i et lokalsamfunn.

Presentert av:

Morten Zacho

Morten Zacho

Leder av KOMPAN Fitness Institute

Som leder av KOMPAN Fitness Institute har Morten ansvaret for å implementere vitenskap i KOMPAN sine fitnesskonsepter. Morten er også førsteamanuensis ved Universitetet i Sør-Danmark, ved Institutt for Idrettsvitenskap og Klinisk Biomekanikk. Morten har tidligere jobbet ved internasjonalt anerkjente forskningsinstitusjoner innen trening, som medisin og aktivt liv, og har medforfatterskap på 17 fagfellevurderte vitenskapelige publikasjoner.

Rob Boogmans

Rob Boogmans

Fitness Concept Director

Rob er utdannet innen fysioterapi og personlig trening, har over 20 års treningserfaring, og er en av KOMPANs treningseksperter. Rob har vært en pioner innen utendørs fitness siden 2008 da han grunnla Standing-Strong Outdoor Fitness. Rob har vært en del av KOMPAN-familien siden 2014 da Standing-Strong og KOMPAN fusjonerte for å opprette KOMPAN Fitness Institute, som nå er anerkjent som det mest innovative selskapet innen utendørs fitness.

Det er ingen kommende webinarer. Be om innspilt versjon:


Varighet:
45
Språk:
English