Aktiv skolefritidsordning: 8 tips for aktiv sosial lek etter skoletid

Millioner av barn nyter godt av tilbud og steder å tilbringe tiden når skoledagen er over. En god utendørs lekeplass er en viktig del av et høykvalitetstilbud. Men hva er et utendørs lekemiljø av høy kvalitet for en skolefritidsordning?

Vår nåværende studie tar en titt på populære lekerom, aktiv oppholdstid og positiv sosial lek på utendørs lekeplasser for skolefritidsordningen. Dette webinaret vil inndra forskning som gir innsikt i 6 tips for hvordan du designer den perfekte lekeplassen for en skolefritidsordning.

Presentert av:

Suzanne Quinn, PhD

Suzanne Quinn, PhD

Leder av KOMPAN Play Institute, US

Som leder for KOMPAN Play Institute, US, forsker Suzanne i aktiv lek og fitness for barn og familier. Suzanne har vært medforfatter av en rekke publikasjoner og artikler om barn og lek, for eksempel Smart Klatring og Innovative Produkter: Nøkkelen til mer lek.

Jeanette Fich Jespersen

Jeanette Fich Jespersen

Leder av KOMPAN Play Institute

Som leder av KOMPAN Play Institute har Jeanette over 20 års erfaring med å forske, utvikle og være talsmann for lekeplasser. Jeanette har vært en del av i de vitenskapelige og organiserende styrene for flere internasjonale konferanser om barnevennlig byplanlegging. Jeanette er samtidig forfatter og medforfatter av en rekke publikasjoner og artikler om temaene inkluderende og universell lekedesign og barneutvikling.

Det er ingen kommende webinarer. Be om innspilt versjon:


Varighet:
45
Språk:
English