8 planleggingstips fra vitenskapen bak sensoriske lekeplasser

I løpet av det siste tiåret har lekestrategien i byene i økende grad sentrert seg om velvære, sansestimulering og ikke minst de roligere aktivitetene på lekeplasser. Dette har fått navnet sensoriske lekeplasser og sensorisk lek.

Men hva er sanselek, hva er sanselig kognisjon - og hvordan kan det være til nytte for barn og byer med parklekeplasser? Dette webinaret ser på vitenskapen bak sensoriske stimuli for barn og slutter av med 8 retningslinjer for å skape sanselek på en informert bakgrunn.

Presentert av:

Jeanette Fich Jespersen

Jeanette Fich Jespersen

Leder av KOMPAN Play Institute

Som leder av KOMPAN Play Institute har Jeanette over 20 års erfaring med å forske, utvikle og være talsmann for lekeplasser. Jeanette har vært en del av i de vitenskapelige og organiserende styrene for flere internasjonale konferanser om barnevennlig byplanlegging. Jeanette er samtidig forfatter og medforfatter av en rekke publikasjoner og artikler om temaene inkluderende og universell lekedesign og barneutvikling.

Suzanne Quinn, PhD

Suzanne Quinn, PhD

Leder av KOMPAN Play Institute, US

Som leder for KOMPAN Play Institute, US, forsker Suzanne i aktiv lek og fitness for barn og familier. Suzanne har vært medforfatter av en rekke publikasjoner og artikler om barn og lek, for eksempel Smart Klatring og Innovative Produkter: Nøkkelen til mer lek.

Det er ingen kommende webinarer. Be om innspilt versjon:


Varighet:
45
Språk:
English