6 planleggingstips for inkluderende lekeplasser i byer - Hvorfor, hvordan og hva med å implementere kunnskap i praksis

Alle barn har rett til å leke, uansett alder, evne og bakgrunn. Og alle familier bør ha tilgang til fritidstilbud i nabolaget deres. Statistikk viser oss at dette langt fra er tilfelle. Hvordan kan bylekeplasser inkludere mangfoldige brukerbehov, inkludert barn og voksne med nedsatt funksjonsevne? Og kan lekeplasser i parker dekke alle gruppene og fortsatt være spennende, uten forholdmessige kostnader? Bli med på dette webinaret for å lære mer om parkplanlegging for aktive, morsomme og inkluderende lekeplasser for alle.

Presentert av:

Jeanette Fich Jespersen

Jeanette Fich Jespersen

Leder av KOMPAN Play Institute

Som leder av KOMPAN Play Institute har Jeanette over 20 års erfaring med å forske, utvikle og være talsmann for lekeplasser. Jeanette har vært en del av i de vitenskapelige og organiserende styrene for flere internasjonale konferanser om barnevennlig byplanlegging. Jeanette er samtidig forfatter og medforfatter av en rekke publikasjoner og artikler om temaene inkluderende og universell lekedesign og barneutvikling.

Suzanne Quinn, PhD

Suzanne Quinn, PhD

Leder av KOMPAN Play Institute, US

Som leder for KOMPAN Play Institute, US, forsker Suzanne i aktiv lek og fitness for barn og familier. Suzanne har vært medforfatter av en rekke publikasjoner og artikler om barn og lek, for eksempel Smart Klatring og Innovative Produkter: Nøkkelen til mer lek.

Det er ingen kommende webinarer. Be om innspilt versjon:


Varighet:
45
Språk:
English