Naturlek: 10 tips til å gir næring til lek på naturlekeplasser

Nature Deficit Disorder, eller "Naturunderskuddsforstyrrelse", er et begrep som er laget for å beskrive følelsen av å bli fratatt naturen. Det er en mangel som mange barn og familier opplever når de vokser opp i et urbant miljø. Bli med på dette webinaret for å lære om de naturlige opplevelsene barna trenger for å vokse, hvordan design kan støtte opplevelsen - også når plassen er begrenset, og ikke minst oppleve fascinerende tilfeller av naturlige lekemiljøer med lekeapparater som utfyller omgivelsene.

Presentert av:

Jeanette Fich Jespersen

Jeanette Fich Jespersen

Leder av KOMPAN Play Institute

Som leder av KOMPAN Play Institute har Jeanette over 20 års erfaring med å forske, utvikle og være talsmann for lekeplasser. Jeanette har vært en del av i de vitenskapelige og organiserende styrene for flere internasjonale konferanser om barnevennlig byplanlegging. Jeanette er samtidig forfatter og medforfatter av en rekke publikasjoner og artikler om temaene inkluderende og universell lekedesign og barneutvikling.

Suzanne Quinn, PhD

Suzanne Quinn, PhD

Leder av KOMPAN Play Institute, US

Som leder for KOMPAN Play Institute, US, forsker Suzanne i aktiv lek og fitness for barn og familier. Suzanne har vært medforfatter av en rekke publikasjoner og artikler om barn og lek, for eksempel Smart Klatring og Innovative Produkter: Nøkkelen til mer lek.

Det er ingen kommende webinarer. Be om innspilt versjon:


Varighet:
45
Språk:
English