Utendørs treningsutstyr i tre fra KOMPAN

Velkommen til Robinia Sport & Trening!

Tiltrukket av frisk luft, vakre omgivelser og muligheten til å trene; folk over hele verden beveger seg utendørs for å være aktive.

Uansett om du ønsker utendørs treningsapparater i tre grunnet sitt naturlige utseende, at skal passe inn i et naturlig miljø, eller du vil bringe naturen inn i et urbant miljø, er robiniatre perfekt å bruke. Robiniatre er et veldig sterkt og holdbart materiale med et meget høyt innhold av naturlige oljer. Med robiniatre er det mulig å lage svært slitesterkt treningsutstyr som er nesten vedlikeholdsfritt og kan vare i mange år. Hvis du skal klatre i en Double Overhead Ladder, hvorfor ikke legge til følelsen av tre? På informasjonsskiltet kan du få inspirasjon til treningsøvelser, samt scanne QR-koden for å få opp vår treningsapp KOMPAN Fit

 
Utendørs treningsutstyr i tre fra KOMPAN
I dag produserer vi to av våre produktlinjer for u

 

Utendørs treningsutstyr i tre fra KOMPAN

I dag produserer vi to av våre produktlinjer for utendørs treningsutstyr i tre; Hinderløyper og Street Workout. Se hele produktserien her.

Hinderløypa er designet for moro for folk i alle aldre og på alle treningsnivåer. Den utfordrer og utvikler både mental og fysisk styrke. Med de forskjellige vanskelighetsnivåer fungerer den for både unge og gamle, og veltrente og nybegynnere. Én hinderløype, én målsetting, men mange måter for å komme dit.

Double Overhead Ladder, også kjent som Monkey Bars er en populær is a popular utfordring på hinderløypa på grunn av de ulike øvelsene den tilbyr. Foruten klatringen er det plass til 8 personer som lager pull-up-øvelser eller til å feste slynger, slik det er på en Suspension Trainer, for en helkroppsøkt.

 

 

 
 
 
 
Street Workout tilbyr et omfattende treningssystem basert på ca

 

 

 

 


Street Workout tilbyr et omfattende treningssystem basert på calisthenics. Det gir en enorm grad av fleksibilitet i hvert utstyr, så jo større oppsett, jo større muligheter. Street Workout er også ideell for enkelte øvelser, men det krever ikke mye planlegging for å lage en komplett sirkeltreningsøkt.

Treningsapparatet Combi 5 inneholder alle de essensielle elementene for at du skal kunne lage komplette utendørstreninger. Med 10 forskjellige treningsstasjoner i én, tilbyr dette treningsapparatet en overlegen Street Workout & Calisthenics-opplevelse.

 

 

 

Hvorfor velge robiniatre? Og hvordan er holdbarhet og kvalitet sammenlignet med stål?

Foruten det naturlige utseendet og følelsen av tre, er robiniatre et veldig sterkt og langvarig materiale, med et meget høyt innhold av naturlige oljer. Med robiniatre er det mulig å lage svært slitesterkt treningsutstyr som er nesten vedlikeholdsfritt og tåler snø og regn, og har 15 års garanti.

Hvor bærekraftig er robiniatre?

Robiniatre kan oppta CO2 og hjelpe med å forbedre dårlig og forurenset jord. Det er derfor blant det mest bærekraftige trematerialet når det gjelder miljø og CO2-utslipp. Den robiniatre og furu som vi bruker i våre produkter, kommer fra bærekraftig skogbruk. Dette betyr at treet som brukes er plantet og høstet under nøye kontrollert. Du kan lese mer om bærekraft her

KOMPAN bruker tre fra FSC-sertifiserte kilder.

Hvordan kommer jeg igang?

Om du ønsker en hinderløype eller et treningsområde for Street Workout, eller kanskje forene begge treningsformene på enn plass, kan vi hjelpe med å lage foreslag til treningsløsninger og komme med visualiseringer som viser det ferdige resultatet i nettopp dine omgivelser. Jo større oppsett, jo flere muligheter!

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.