StuyTown Fitness Playground

Aktiviserer New York'ere med innovativt utendørs treningsområde

På "Lower East Side", Manhattan i New York ønsket de å møte behovene til innbyggerne i Stuyvesant Town som består av studenter, foreldre og pensjonister som ønsket å forbli aktiv samt å samle lokalsamfunnet.

Stuytown transformerte en gammel, sliten asfaltflekk til et moderne utendørs fitnessanlegg for beboere i alle aldere og på alle treningsnivåer. Det som en gang var et utdatert og ubrukt asfaltområde har nå blitt renovert til et moderne og innovativt bruksområde for alle beboere.

Ta en titt i videoen under.

Få bedre selvfølelse

Konsekvent trening krever en dedikasjon som det kan være vanskelig å opprettholde i et kjedelig treningssenter. Noe mangler for å øke endorfinnivået, brenne bort fettet og bygge muskler. Frisk luft og natur?! Solen som steker i ryggen, en flau bris i ansiktet eller til og med en forfriskende dråpe regn i ansiktet kan gi deg det lille ekstra for å få mest mulig ut av økten!

Tror du oss ikke? Hør hva StuyTown-beboerene har å si!

Designed to modernize the community

Stuytown Fitness Playgrounds combines new, innovative equipment with the most popular fitness activities to create an exciting outdoor activity space that can motivate and challenge people of all ages and ability levels.

The space is designed with four zones, each focusing on a specific activity with either high or low intensity. A 1/12th mile loop surrounding the four zones completes the activity space and provides ample space for walking or running at your own pace. 

Fysisk

Sosial / emosjonell

Et fantastisk sted å bo

StuyTown er en oase, en liten by midt i New York City som kombinerer nabolagsfølelsen med moderne og urbane elemebter. Når beboerne etterspurte utendørs treningsfasiliteter visste ledelsen at de måtte få tak i noe som både var appelerende å se på samt funksjonelt for et bredt spekter av brukere siden rekreasjonsfasiliteter er kritisk for beboernes velvære. Treningsparken passet perfekt mye fordi den appellerer til alle, uansett alder.

Lær mer om StuyTown's visjon fra deres CEO, Rick Hayduk i videoen under.
Eller besøk StuyTown sin egen nettside HER

Bevegelse, slik kroppen selv ønsker det

Denne type utendørs trening har utallige muligheter for glede og aktivitet! Man kan trene mot hinderløp, turn eller generell fitness. Utstyre kombinerer enkelhet med funkjsonalitet slik at det er både imtuitivt og utfordrende for alle treningsnivåer. Diagrammer på utstyret hjelper førstegangsbrukere, og for de mer teknisk anlagte kan man bruke KOMPAN Sport & Fitness app til å gå igjennom treningen, steg-for-steg

Et unikt design i New York

Tanken bak fitnessområdet var å kombinere så mye utstyr som mulig på et relativt lite område for å tilpasse funksjonaliteten til et så bredt spekter av brukere som mulig. De stasjonære syklene og annet tradisjonelt treningsutstyr er nå kombinert med nye innovative løsninger som har åpnet en ny verden for beboerne i sosial trening. 

I denne videoen vil du lære mer om deignet fra arkitekten bak det hele, Gail Wittwer-Laird, Landsskapsarkitekt, Starr Whitehouse.

Outdoor fitness equipment has been around for a long time, but it’s not organized or designed in a way like we have done here.

Gail Wittwer-Laird

Landskapsarkitekt

Starr Whitehouse

StuyTown

Manhattan, New York 10009, USA