Sirkel Trening


Treningsapparater tilbyr den klassiske treningsformen som kombinerer motstand med aerobic, som retter seg mot alle elementene i fitness. Designet er kjent fra innendørs treningssentre, men KOMPAN har gjort det slitesterkt og trygt å bruke utendørs også. Utstyret er ideelt for en komplett sirkeltrening, der øvelsene blir løpende utført med et bestemt antall repetisjoner eller tid. Produktene spenner fra lett til mer avansert brukerjustert motstand.

Denne treningsstasjonen er primært designet til øvelser som squats, lat pull downs og skulderpress. Øvelsene utføres i en stående posisjon og modstanden kan justeres manuelt. Squats trener fler av musklene i ben og overkropp og er svæt god for hjertet og blodkarrene. Lat pull downs er fremragende...
Details

Denne treningsstasjonen er primært designet for øvelsene brystpress og horisontale roøvelser. Øvelsene utføres i en stående possisjon og motstanden kan justeres manuelt. Brystpress trener brystmusklene og triceps. Horisontale roinger trener ryggmusklene og biceps.
Details

Denne treningsstasjonen er designet til roøvelser, nedpress og utfall, hvor motstanden kan justeres manuelt. Roing trener primært ryggen og biceps. Nedpress trener primært triceps, bakskulder og brystmusklene. Utfall er en glimrende øvelse for å trene bakside lår og andre muskelgrupper i benet.
Details

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section