UTENDØRS TRENINGSUTSTYR AV TRE – ROBINIA FITNESS BY KOMPAN


Ønsker du å lage et utendørs treningsgym i tre som passer for de fleste treningsdisipliner og tiltrekker brukere fra alle aldersgrupper og bakgrunner? Sjekk ut KOMPANs treningsutstyr i tre laget av slitesterkt robiniatre.

Robinatre er en av de mest egnede tresortene for utendørs treningsområder, da denne tretypen har sine egne naturlige konserveringsmidler og oljer, noe som gjør den svært motstandsdyktig mot den kraftige påvirkningen fra vær og vind. Dette sikrer at dit utendørs treningsgym i tre ikke bare er svært funksjonelt og visuelt tiltalende, men at det også beholder det flotte utseendet i årene som kommer. På grunn av sin holdbarhet og høye motstand, er vårt utendørs treningsutstyr nettopp laget av robiniatre fordi det er nær ved å være vedlikeholdsfritt og kan vare i mange år utendørs.

Vår treningsportefølje inkluderer to typer treningsutstyr i tre som har vært populære siden 70- og 80-tallet – nemlig Street Workout og hinderløyper. Gjennom årene har det typiske utstyret for disse disiplinene vært kjent for å ha et urbant stålutseende. Men med KOMPANs treningslinje i robinia har vi gjort disse produktene tilgjengelige i tre, noe som gjør det mulig å lage en naturinspirert utendørs treningsgym med nettopp ditt favoritt calisthenics- og hinderløypeutstyr.


Utendørs treningsutstyr av høy kvalitet i tre

Tiltrukket av frisk luft, vakre naturomgivelser og muligheten til å trene, beveger folk over hele verden seg utendørs for å være aktive. Uansett om du ønsker at treningsutstyret ditt av tre skal passe inn i et naturlig miljø eller ønsker å bringe naturen inn i et urbant miljø, er treningsutstyr i robiniatre det riktige valget. Robiniatre er et veldig sterkt og langvarig materiale med et meget høyt nivå av naturlige oljer. Dermed er treningsutstyr i robiniatre svært slitesterkt treningsutstyr, er nesten vedlikeholdsfritt og kan vare i mange år. Hvis du skal lage en Flying Monkey i Square Pull Up Station, hvorfor ikke legge til følelsen av tre?

KOMPANs utendørs treningsutstyr i tre

I dag produserer vi to av våre produktlinjer for utendørs treningsutstyr i tre; utstyr som kan sammenlignes med utstyr du finner innendørs - hinderløyper og Street Workout. Hinderløypa er designet for å bringe glede til folk i alle aldre og  og på alle ferdighetsnivåer. En hinderløypa utfordrer og utvikler både mental og fysisk styrke. Skalerbare vanskelighetsnivåer gjør at den fungerer for både ung og gammel – og sterk eller mindre trent. Én hinderløype, én målsetting - men mange ruter for å komme dit. Double Overhead Ladder, mer kjent som "The Monkey Bars", er en populær utfordring på hinderløypa på grunn av de ulike øvelsene den tilbyr. I tillegg til klatringen har den plass til 8 personer som kan utføre pull-up-øvelser eller å feste suspension trainers for en helkroppsøkt.

Produktlinjen Street Workout tilbyr et omfattende treningssystem basert på Calisthenics. Disse produktene gir en enorm grad av fleksibilitet i hvert utstyr, men jo større oppsett, desto større muligheter. Utstyret for Street Workout er også ideelt for gruppetrening, selv om det ikke krever mye planlegging for å lage en komplett sirkeltreningsøkt. Kombinasjonspakken Combi 5 Robinia inneholder alle de essensielle elementene for at du skal kunne lage komplette utendørstreninger. Med 10 forskjellige treningsstasjoner i én, tilbyr denne kombinasjonspakken en overlegen street workout og calisthenics-opplevelse.

 

Bærekraftig og sertifisert utendørsutstyr i tre

Robiniatre og furu som brukes i våre produkter kommer fra bærekraftig skogbruk. Dette betyr at treet avles ved at høsting, planting og gjenhøsting er nøye kontrollert. Du kan lese mer om vår arbeide for bærekraftige materialer. I tillegg bruker vi KOMPAN ogaå tre som er FSC-sertifisert.

Tilpass ditt utendørs treningsområde i tre

Ingen prosjekter er like, og vi forstår at alle våre kunders krav må oppfylles med presisjon. Grunnet dette kan alle våre produkter tilpasses slil det kan passe perfekt til dine behov og omgivelser. Hvis du ønsker å bygge et utendørs treningsområde i tre, kontakt oss gjerne og vi hjelper med å tilpasse løsningen til dine preferanser. 

 

Ønsker du å bygge et komplett utendørs treningsområde? Utforsk våre komplette treningsløsninger eller lag treningsområdet ditt fra bunnen av ved å bruke utstyrslinjene våre for Kardio, Styrke, Cross Training eller ballbinger. Lage et treningsområde for de eldre og rehabilitering? Du finner akkurat det rette utstyret i vår Stay Fit-produktlinje.

Ofte stilte spørsmål

1) Fungerer et utendørs treningsgym?

Mens mange utendørsanlegg markedsføres som treningsgym, tilbyr de ikke utstyr for vekt- eller motstandstrening, men fokuserer heller på å forbedre mobiliteten. Dette hovedskillet har skapt et negativt bilde på ideen om utendørs treningsgym, og fremstiller dem som ineffektive, spesielt når det sammenlignes med innendørs treningssentre. Imidlertid har vi i KOMPAN utviklet ekte utendørs treningsutstyr som egner seg for både trening på høyt nivå innen calisthenics og vekttrening. Og som det seneste tilskuddet til vår produktlinje er treningsutstyr laget av slitesterkt og langvarig robiniatre. I tillegg gir utendørs treningsgym fordelen av å være i naturen og nyte frisk luft, i motsetning til lukkede - og noen ganger overfylte - rom som innendørs treningssentre.

2) Er tre et godt materiale for utendørs treningsutstyr?

Som en generell regel er mange slitesterke hardtretyper gode for utendørs treningsutstyr. Gjennom forskning og over 50 års erfaring har vi imidlertid funnet at robiniatre er et av de mest holdbare trematerialene for de fleste typer utendørsutstyr. Vi bruker robiniatre i alle produktseriene våre – som for eksempel våre naturlekeplasser –  og på tusenvis av prosjekter over hele kloden, som alle bekrefter at dette er et kvalitetsmateriale.

Foruten det naturlige utseendet og følelsen, blir robiniatre også ofte valgt for å være et veldig sterkt og langvarig materiale, med et veldig høyt nivå av naturlige oljer. Dermed lager robiniatreet svært slitesterke treningsområder som er nær vedlikeholdsfrie og kan vare i mange år.