Street Workout & Calisthenics utstyr


Calisthenic utstyr med fokus på fri bevegelighet

Calisthenic utstyr fra KOMPAN er simple, men tilbyr et omfattende treningssystem for street workout. Ved å bruke stenger i forskjellige størrelser, formasjoner, posisjoner og høyder kan deltakerne prøve og perfeksjonere øvelser på Pull Up station, Parallell Bars og den ekstrem utfordrende Human Flag Wall. Felles for alle øvelsene er kroppsvektstrening.

Ledet an av den beskjedne Combi 1 vokser sortimentet gjennom fire stadig mer utfordrende varianter til den fullt inkluderende Combi 5 (som nå også finnes i robiniatre). Hver utgave er en invitasjon til personlig eller sosial interaksjon med fokus på å komme i form. Med calisthenics utstyr tar du med deg en av de mest vitale utstyrsdelene, nemlig kroppen din. Ved å bruke den til egenvektstrening er det mange øvelser på parallells calisthenics, pull-up og push-up, men også et bredt utvalg av stenger, benker og spesialfunksjoner som den brede overliggende stigen og skråpressen.

Med KOMPANs Street Workout og Calisthenics blir kroppsvektstrening enda mer utfordrende og morsom. Kombiner det med en ballbinge og det blir et full treningsområde for alle aldre. Kontakt oss i dag, og vi kan sammen skape et nytt utendørs gym med både egenvektstrening og styrketrening.

 

 


Street Workout kan være mer enn bare trening – utstyret og miljøet er en åpen invitasjon til gruppedeltakelse. Denne gruppeaktiviteten kan genereres av organiserte trenere eller være grunnlag for nye vennskap etablert gjennom en felles interesse eller et nært lokalområde.

Vanlige spørsmål om Calisthenics og Street workout

Hva er Calisthenics?

Det er en av de eldste, anerkjente organiserte treningsformene. Hærene til Alexander den store og spartanerne praktiserte denne formen for trening. Det er en treningsform som involverer store muskelgrupper ved å løpe, stå, skyve og trekke, og bruke kroppsvekten som et verktøy eller en motvekt. Calisthenics kommer fra det gamle greske som betyr "vakker styrke".

Hvor mange forskjellige kombinasjoner av utstyr trenger vi for en full treningsøkt?

Calisthenics er basert på enkelhet og det er en enorm grad av fleksibilitet i hvert utstyr, men jo mer omfattende oppsettet er, jo større er mulighetene. Street Workouts er ideelle for "drop-in" øvelser, men med litt planlegging kan de brukes som sirkeltreningsøkter.

Hva er det beste calisthenics utstyret til Street Workout?

Vanskelig spørsmål siden den riktige treningen krever variasjon og progression. Pull up og Parallel Bars er imidlertid noe øvelser som er vanskelige å lage på hverdagssteder.

Er Street Workout allvær?

Ganske enkelt; overflaten og utstyret kan klare vær og vind, men man må ta sine forbehold under ekstreme værforhold. Må samtidig være oppmerksom på varme dager og frost når det gjelder stålstenger og stolper, og snø på overflaten av området.

Hva er den beste overflaten for området?

Behovet er å ha en overflate som demper bevegelsen ved landing. FlexotopTM er flat og glatt, og siden det er en åpen overflate, renner vann bort.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.