Skilter og tilbehør til treningsutstyr


Ethvert utendørs treningsområde kan fungere som et møtested hvor folk kan trene, slappe av og samles for en prat

I denne kategorien finner du skilter og Multi Timer; enkle produkter som gir mye verdi for alle brukere av utendørs treningsområder.

Tilpasset skiltedesign

Et skilt er en viktig måte å gjøre relevant og foreskrevet informasjon tilgjengelig for brukere av private eller offentlige områder. For eksempel generell eller praktisk informasjon eller instruksjoner om bruk av et treningsområde, åpningstider, ideelle brukere/aldersgrupper, sponsorer, kontaktinformasjon osv.

KOMPANs tilpassbare skiltedesign er fleksibelt med tanke på tekst, tegn og symboler for å kommunisere et budskap.

 

Multi Timer - når det er tid for utendørs trening

Når du trener er det verdifullt å ha en pålitelig måte å holde styr på tiden på. En Multi Timer gir struktur og målbarhet til treningsøktene, noe som er svært motiverende, men gir også mulighet for kontinuerlig å forbedre egen prestasjon i treningen og dermed når målene sine. En Multi Timer er perfekt å bruke for intervalltrening. Du kan lett kontrollere varigheten av hver trenings- og hvileperiode. Uten en Multi Timer vet du kanskje ikke når du skal begynne og avslutte en øvelse.

En Multi Timer er lett å se mens du trener og den gir et auditivt og visuelt signal som tydelig indikerer når du skal starte og stoppe aktiviteter.

Alle skilter og tilbehør er laget for å passe designet til treningsutstyret fra KOMPAN.