Multisport & Ballbinger


KOMPAN Multisport & Ballbinger, også kalt Multi Use Games Area (MUGA), kommer i mange former og størrelser, for å passe til alle slags idretter og miljøer. Denne oversikten inneholder noen av de mest populære MUGA'ere og noen få design for inspirasjon, slik at du kan bygge din egen løsning nøyaktig slik du vil ha den. Grunnløsninger i en serie standardstørrelser vises for deg å bruke som utgangspunkt. Vi kan hjelpe deg med å konfigurere stil, spilleverdi, valg av materialer og tilgjengelighet på mer enn 40 000 måter.


Ofte stilte spørsmål om vår Multisport-produkter

Hvor mange kan spille samtidig?

De forskjellige størrelsene bestemmer hvor mange som kan delta. Typen av arena og hvilken idrett som spilles vil påvirke antallet av spillere. De fleste tenåringer har grupper av nære venner; det perfekte tallet for et raskt spill. Fotball sies å ha elleve spillere fordi de ‘lånte’ de første regler fra cricket. På en eller annen måte ser det ut til at tallet passer perfekt på en bane.

Hva er forskjellen på en arena og et stadion?

Stadioner har en tendens til å ha et større antall sitteplasser; amerikansk fotball, fotball og rugby spilles på stadioner. Ishockey, basketball og håndball på arenaer, vanligvis med under 20.000 publikummer. 

Hvordan finner vi ut hvilken form og størrelse som er best?

Hos KOMPAN begynner prosessen alltid med konsultasjon. Det er gjennom dialog at alternativene veies og vurderes før vi sammen kommer til den perfekte løsningen. Å kjenne ønsket til de målrettede deltakerne er det beste utgangspunktet.