Let's Cosmos Play


Cosmos Ballbinger er fylt med spillervennlige opplevelser

Cosmos Ballbinger fra KOMPAN setter en liten vri på lekeområdet. Ballbingen kommer i fem størrelser hvor alle er åttekantet., Ved bruk av HDPE-paneler blir livet enklere for de yngre idrettsutøverne. Platene HDPE føler ballens bevegelse, holder ballen i spill og siden det ikke er noen hjørner, flyter Cosmos leken konstant. I tillegg er målområdene smalere på toppen enn bunnen, noe som oppmuntrer til spill på bakkenivå, reduserer behovet for keepere og holder tempoet raskt og spennende.

Å spille i en ballbinge er bra for sosial interaksjon og konkurransedyktighet, men fremmer også vennskap og en aktiv og sunn livsstil. Cosmos, i likhet med resten av ballbinge-serien, er en åpen invitasjon for forbipasserende barn til å stoppe opp og spørre: «kan jeg bli med?» En basketballkurv i riktig NBA-høyde svever fristende over målet, som sammen med et volleyballnett over banen, åpner opp for enda flere spill og morsomme opplevelser. Vi har samlet litt inspirasjon her!

Ta kontakt og vi hjelper med å skreddersy din Cosmos!

 

 


Den innovative ballbingen i stål/HDPE oppmuntrer barn til å utforske ulike sportsgrener mens de er sosial aktive. Panelene i HDPE (Høydensitetspolyetylen) er ekstremt sterk, slitesterk og har en lav friksjonskoeffisient. Materialet er også motstandsdyktig mot fukt, flekker og lukt. Mulighetene for ballspill er mange, så lenge fantasien ikke etter grenser.

Vanlige spørsmål om Cosmos Ballbinger

Hva er en Cosmos Ballbinge?

En Cosmos Ballbinge er mer enn en ballbinge. Utgangspunktet er en fotballbinge, hvori du også kan spille basketball, volleyball, bandy og futsal. Et fin eksempel er Cosmos Ballbinge 12x20 m

 

Hva koster en ballbinge?

Prisen avhenger av ballbingens størrelse, hvilke type aktivitet som brukeren ønsker å spille, og hvor mange typer aktiviteter de ønsker. Kontakt oss, og vi hjelper deg med å skreddersy dine "cosmos leker" som samtidig også har en fin ballbinge pris. Du kan alltid gå på oppdagelse i vårt sortiment av Cosmos ballbinger, eller noen av våre ballbinger for MUGA

 

Hvor mange kan spille i en Cosmos Ballbinge?

De ulike størrelsene avgjør hvor mange som kan delta. Type arena og hvilken sport som spilles har en tendens til å balansere tallene selv, også fordi Cosmos reduserer behovet for keepere. De fleste tenåringer har grupper av nære venner, og det er også det perfekte nummeret for et raskt spill. I fotball sies det at det må være 11 spillere på banen, fordi de første reglene ble "lånt" fra cricket. På en måte ser det ut til at tallet passer perfekt inn på banen.

 

Hva er forskjellen mellom en arena og en stadion?

Stadioner har en tendens til å ha større sitteplasser; amerikansk fotball, fotball og rugby blir blant annet spillet på stadioner. Ishockey, basketball og håndball spilles på arenaer, hvor det vanligvis er under 20.000 tilskuere. Ordet arena kommer forresten fra det romerske navnet på sanden som ble brukt til å dekke bakken etter en blodig gladiatorkamp.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.