Multisport & Ballbinger


Ballsport har gjennom tidene fascinert mange mennesker, og gjør det fortsatt. Å spille for moro skyld når du vil er utrolig populært, men dette stiller krav til fasilitetenes tilgjengelighet. De trenger å være tilgjengelige til enhver tid og praktisk nær potensielle brukere. For dette er en multisport-løsning ideell. De er relativt kompakte og svært fleksible når det gjelder å tilby en felles plattform for mange idretter, og på den måten gi plass til alle slags brukere - barn, tenåringer og voksne.

KOMPAN Multisport & Ballbinger er designet for å skape en dedikert plass for populære idretter som fotball, basketball, hockey, volleyball, tennis, badminton og håndball, men det handler ikke bare om fysisk trening. De fleste lagidretter kan spilles og dermed er disse kompake arenaene utrolig sosiale. Plassert i en offentlig park, bysentrum, en lokal skole eller en sportsklubb, faktisk hvor som helst, tiltrekker det automatisk folk til å være sammen - enten som deltaker eller tilskuer.

Gå for et enkelt design med COSMOS ballbinger eller lag ditt eget unike design med vårt fleksible MUGA-system. Ved å tilføye calisthenics utstyr som Combi 5 får området et moderne utendørs gym for både proff og mosjonister.

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.