Hinderløyper


DE BEST TILPASSEDE OVERLEVER

Vi pleide å løpe, gå, hoppe, krype og klatre som en naturlig aktivitet. Tidligere var det hvordan vi fikk gjort det meste gjennom bevegelse. Uttrykket "De beste tilpassese overlever", eller på engelsk "Survival of the fittest", ble laget på fakta, eller fiksjon. I det moderne livet har skjerm tatt mye av vår tid og gjort oss mer stillesittende mens annen teknologi også har ødelagt vår fysiske aktivitet. Hinderløype tar oss tilbake til røttene med naturlig bevegelse for bedre helse og humør. De blir en utfordring fra start til slutt - en konkurranse mot deg selv eller mot andre.

En hinderløype er ikke bare en kjapp samling av aktiviteter. Det må være en gjennomtenkt tilnærming for å sikre at dne fysiske spredningen av øvelser gir størst fordel for å oppnå ønsket resultat. For eksempel, hvis armene dine har jobbet hardt like før du kommer til Double Turbo Challenge kan fremdriften bli tøff. Velg blant de produktene som ønsker å ha i din hinderløype, og snakk med en av ekspertene våre for å få den mest effektive utformingen.

Den nye moderne hinderløypen er designet for moro skyld for mennesker i alle aldre og evner. Den utfordrer og utvikler både mental og fysisk styrke. Skalerbare vanskelighetsgrader får det til å fungere for store og små, og trente og mindre trente. Ønsker du mer natur? Se vårt utvalg av hinderløype for barn i robiniatre.

Enn hinderløype, ett mål, men mange muligheter for å komme dit.


Ofte stilte spørsmål om våre hinderløyper

Hva er maksimal tid du kan være på en hinderløype?

Dette er opp til deg. Mye avhenger av antall funksjoner, men husk at du alltid kan ta to, tre eller fire runder. Du kan ta en "pause" med en sprint eller en kort løpetur og deretter gå tilbake til hindringene - det er ditt valg. Vi anbefaler imidlertid at du, som med alle treningsregimer, setter et fornuftigt mål. Det er et mål som kan justeres for å finne det perfekte utviklingsnivået.

Hva er minimumskravet for utstyr som gir mening?

Du må ha fem forskjellige aktiviteter for å sikre at du dekker det grunnleggende. Du trenger utstyr for å møte utfordringene med balanse, hopping, kravling, klatring og høytliggende øvelser.

Hvor mange mennesker kan delta samtidig?

Uansett størrelse kan mange deltakere være på hinderløypen samtidig - du forskyver starttidene, og så lenge du er enig i hvilken retning utfordringene skal tas, bør det være en jevn flyt.

Må du være en del av et lag eller en klubb for å delta?

Selvfølgelig kan du lage din egen individuelle utfordring, men trening er generelt morsommere når den deles med andre.

 


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.