Kardio


Forbedret ergonomi, forbedrede resultater

Serien med kondisjonsapparater fra KOMPAN flytter noe av det mer komplekse innendørs treningsutstyret ut i frisk luft og utvider potensialet ved å bruke teknologien mange av oss allerede bruker; smarttelefonen. Det er de to syklene, City og Sport, som begge gir en annen treningsopplevelse enn hva vi tidligere har sett på utendørs treningssykler. Hver variant kommer i to former, med og uten 7” berøringsskjerm. Alle kan kobles til smarttelefonen din. Åpen KOMPAN Cardio-appen eller andre programmer for å veilede eller registrere fremdriften din når du tråkker beina for å få pulsen over det nødvendige målet på 65%. Motstanden i hvert stykke justeres gjennom ti nivåer fra 25 til 750 watt - ja du er din egen kraftbank.

Et tredje alternativ, Arm Bike, kan også kobles til smarttelefonen din - og er tilgjengelig fra begge sider slik at brukerne kan sitte eller stå. Åpenheten gir også enkel tilgang for rullestolbrukere.

Den populære Cross-Trainer er også flyttet utendørs i det fri uten å redusere potensialet. En intensiv trening er garantert med et ekstra intensitetslag som er et spesielt sprintlag som effektiv trener setemusklene. Det intelligente systemet tilpasser seg automatisk brukerens tempo, og sørger for riktig og verdig motstand. I likhet med City-, Sport- og Arm-sykler kan Cross-Trainer brukes sammen med en smarttelefon og kommer med eller uten berøringsskjerm.

Ved å tilføye kardioserien til ditt utendørs gym er det mulig å lage en full treningsøkt med fokus på både kondisjon, styrke og konkurranse.

 

 


De fire treningsapparater i kondisjonsserien - syv hvis du inkluderer berøringsskjermvariasjonene - kommer med enda et alternativ; farge. Hovedrammen kan fås i oransje eller svart. Den justerbare motstanden er en viktig funksjon ved at økten er individuelt effektiv. Alt for mange treningsøkter er bortkastet tid fordi utstyret har liten eller ingen mulighet for å få mest mulig verdi av øvelsen. Fra å tråkke luft til en positiv treningsopplevelse i frisk luft. Utallige studier peker på merverdien ved å puste inn nytt oksygen når du trener.

Ofte stilte spørsmål om kondisjonsserien

Hvor værbestandig er utstyret?

Den er super robust - den er spesielt designet for å fungerer under alle værforhold. KOMPAN designteam og ingeniører fikk beskjed om å ta teknologien ut av treningsstudioet og puste nytt liv til produktene ved å sikre at den hadde en positiv treningseffekt ut over det vanlige.

Trenger jeg eksperthjelp for å forstå utstyrets muligheter?

Nei, men ved å bruke appen vil økten maksimere treningen.

Hvilke apper kan jeg bruke?

I utgangspunktet har vi valgt å bruke de åpne treningssyklusprotokollene for appen. Hver app som kan kobles til et hjem eller en treningsøkt kan også kobles til KOMPAN. Dette betyr også at Swift er inkludert.

Trenger du en tilkobling til strømnettet?

Nei, du er ditt eget kraftverk. Gjennom motstanden og musklene dine blir du belønnet med opptil 750 watt kraft.

 Hva kan jeg bruke strømmen til?

Maskinene selv bruker strømmen til motstandssystemet, men du kan også drive smarttelefonen din. LED lys? Du spør, vi jobber med det.

 Hvorfor følger jeg meg bedre etter en treningsøkt utendørs?

Du svarer på spørsmålet i spørsmålet ditt. Frisk, utendørs luft er veldig mye nøkkelen. Det hjelper med å rense lungene. Ingen luftfilter kan rense atmosfæren innendørs for å replikere frisk luft. Innendørs luft har ofte en suboptimal balanse mellom oksygen, nitrogen og karbondioksid, spesielt i lukkede rom med liten eller dårlig ventilasjon. Selvfølgelig er plasseringen av utendørsfunksjonene avgjørende for å skape det perfekte resultatet. Det åpner debatten om hva som er bedre, sjøluft eller fjelluft. Fjelluft inneholder mindre oksygen enn luft i lavere høyder, så å puste den får hjertet til å slå raskere og kroppen brenner mer energi. En håndfull studier har funnet at idrettsutøvere som trener i store høyder, har en tendens til å gå ned i vekt. Sjøluft er veldig gunstig. Avstivende klima ved sjøen er bra for luftveiene og huden, men forbedrer også sirkulasjonen og styrker kroppens forsvar.

Er oransje og svart de eneste fargevalgene?

Nei, det er syv farger å velge mellom, og hvis du vil gjenspeile fargene på skolen, treningsstudioet, organisasjonen eller byen din, kan vi tilpasse.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.