Sport & Trening


Utendørs fitness og treningsutstyr

KOMPANs påviste og kvalitetssikrede utendørs fitness- og treningsutstyr bidrar til å fremme aktiv trening og sport på alle nivåer med fokus på helse, velvære og samfunn. Tre viktige komponenter for en bedre livskvalitet og en aktiv livsstil.

Vi ønsker å gi de beste mulighetene for en aktiv livsstil. Men ikke alle ønsker å bevege seg på samme måte, derfor er våre utendørsløsninger delt inn i tre kategorier som dekker de fleste behov. Hinderløype, utendørs fitness og multisport. Her kan brukerne velge om øvelsen skal gjøres enkeltvis eller i fellesskap. Utstyret er designet for alle i samfunnet som ønsker å aktivere kroppen sin.


Brukerens trening kan bevege seg fra det populære CrossFit-området som gir rammen for å effektivt komme i form ved hjelp av ulike og komplette treningsøkter, fra Street Workout til en mer grunnleggende gymnastisk og atletisk avdeling.

Trening med vårt utendørs fitness og treningsutstyr spenner seg fra den autonome klassiske sirkeltreningen til det mer militær-inspirerte Bootcamp. Treningsintensiteten kan settes slik at du får hjelp med å komme i form til det populære toughest, eller hvis du bare vil i litt bedre form. Bare ens egen kreativitet kan være et hinder for å utnytte KOMPANs treningsutstyr til dens fulle kapasitet.

Med KOMPANs mange alternativer, blir ikke trening bare trening, men produserer også morsomme og innovative løsninger for trening. Det vil sikkert bidra til å gi svette i pannen ved hjelp av mange fitness- og treningsutstyr, for eksempel utendørs treningsmaskiner, hinderløyper og multibaner.

Treningsutstyret er for alle - voksne og barn - tilbys et design som hjelper brukerne å oppnå sine personlige mål og sunnere liv.

Kontakt oss på KOMPAN og hør mer om hvordan ditt uteområde kan bidra til å skape et lykkeligere og sunnere samfunn og liv.