Sport & Trening


Utendørs sport- og treningsutstyr

KOMPANs utendørs sport- og treningsutstyr bidrar til å fremme aktiv trening og sport på alle nivåer med fokus på helse, velvære og samfunn. Tre viktige komponenter for en bedre livskvalitet og en aktiv livsstil.

Vi ønsker å gi de beste mulighetene for en aktiv livsstil. Men ikke alle ønsker å bevege seg på samme måte, derfor er våre treningsapparater for utendørs bruk delt inn i tre produktgrupper på en skala fra ungdommer til eldre. Felles for alle treningsapparatene er at de er bygget for utendørs bruk av de beste materialene. Om man ønsker en street workout-park eller en hinderløype i stål eller robiniatre; valget er opp til deg!


Brukerens trening kan bevege seg fra det populære Cross Training som gir rammen for effektivt komme i form ved hjelp av ulike og komplette treningsøkter, og til Street Workout med calisthenics utstyr for en mer grunnleggende gymnastisk og atletisk avdeling.

Trening med vårt utendørs sport- og treningsutstyr spenner seg fra den klassiske sirkeltreningen til de mer militær-inspirerte hinderløyper. Treningsintensiteten kan settes slik at du får fremgang uansett treningsnivå. Bare ens egen kreativitet kan være et hinder for å utnytte KOMPANs treningsutstyr til dens fulle kapasitet.

Med KOMPANs mange alternativer, blir ikke trening bare trening, men produserer også morsomme og innovative løsninger for trening. Det vil sikkert bidra til å gi svette i pannen ved hjelp av sport- og treningsutstyret, for eksempel utendørs styrketreningsmaskiner, hinderløyper og ballbinger.

Treningsapparatene er for alle - voksne og barn - og tilbys i et design som hjelper brukerne å oppnå sine personlige mål og et sunnere liv.

Kontakt oss og hør mer hvordan ditt utendørs treningsområde kan bidra til å skape et sunnere og gladere samfunn og liv.