TRENINGSAPPARATER TIL UTENDØRS GYM

FOR ALLE BRUKERE, FORMÅL OG LOKASJONER

Over hele verden beveger folk seg utendørs for å trene og være aktive. Spesielt i de siste årene med nedstengninger og restriksjoner har vi sett en stor økning i interessen for å trene utendørs. Byer, lokalsamfunn, idrettslag, boligområder m.m. ønsker å ha treningsapparater utendørs slik innbyggene og medlemmene sine kan dra nytte av fordelene med å trene ute i frisk luft.

Hvem er utendørs treningsapparater for?

Treningssentre som ønsker å gi medlemmene muligheten for å trene på utendørs treningsapparater for styrke og kardio, mens de får en virkelig utfordrende treningsøkt. Idrettslag som ønsker at medlemmene deres skal ha en morsom hinderløype som et alternativ. Kommuner som ønsker å gjøre calisthenics utstyr tilgjengelig for alle i nærheten av boligområder slik beboerne kan trene street workout. Byer som ønsker å gjøre utendørs ballbinger tilgjengelig for tenåringer og voksne slik de kan spille basketball, fotball, hockey, m.m. Seniorboliger som vil at beboerne skal forbli aktive og ha et aktivt seniorliv.

For å utvikle viktige ferdigheter og vennskaper hos barn er vårt lekeplassutstyr designet slik det forbedre de fysiske, kognitive, kreative og sosiale/emosjonelle ferdighetene. For voksne er våre utendørs treningsapparater gradvis utfordrende og målrettet motstandsdyktig. På denne måten får alle brukere, uansett hvilket nivå de er på når de begynner, en meningsfull og progressiv trening. Å gjøre lokalsammfunn sunnere og gladere er i vårt DNA, og å ha treningsapparater ute er gøy.

Kan utendørs treningsutstyr passe inn alle plasser?

Alt vårt utstyr for sport og trening er tilgjendelig i flere design og materialer. Du kan også velge utendørs treningsutstyr i tre, som vår hinderløype og calisthenics utstyr, for å se naturlig ut i naturen, eller for å bringe naturen inn i et urbant miljø.

Treningsappatarene og utstyret er laget for utendørs bruk. Hos KOMPAN har vi laget utendørs aktivitetsområder i mer enn 50 år. Vi bruker de mest hardføre materialene for å sikre at løsningene våre tåler været og bruken i flere tiår fremover. 

Kontakt oss i dag og vi kan hjelpe deg med å lage ditt perfekte utendørs treningsgym!

TRENINGSAPPARATER TIL UTENDØRS GYM

Utendørs og multifunksjonell trening for alle

Trening og frisk luft er naturlige partnere og en universell formel for å føle seg bra. Du kan forbedre treningen i et treningsgym hvis du er dedikert, men noen ganger vil du føle deg innelukket og uopplagt til å trene. Treningsutstyr som står utendørs lar deg trene i frisk luft mens du tar i naturen rundt deg. Nøkkelen til å forbedre treningen er å holde treningsøktene spennende.Å ha treningsutstyr ute er en fin måte å endre treningsrutinen din, og dermed forbedre din kondisjon og styrke på mer dynamiske måter.

Du kan kombinere forskjellige KOMPAN-produkter når du bygger et utendørs fitness, eller velge løsninger basert på våre ekspertanbefalinger. Dette betyr at du kan lage et stort utendørs treningsområde, og fortsatt holde deg innenfor budsjettet. Med et utendørs treningsstativ fra KOMPAN er det er mer sannsynlig at du holder motivasjonen oppe når du utfører dynamiske og morsomme øvelser.

 

Hvorfor trene utendørs?

Det er mange bra fordeler med å trene utendørs er mange, men de primære er:

  • Frisk luft
  • Sollys - tilføyer vitamin D
  • Naturlig dagslys hjelper på søvn og humør
  • Sosialt møtepunkt for lokaområdet
  • Naturlig rengjøring med regn, temperaturer og UV-stråling
  • Minimere risikoen for smitte med avstand mellom utstyret og ingen luftsirkulasjon.

 

Tilgjengelig og inkluderende treningsapparater for utendørs rom

Utendørs treningsområder handler om å etablere et sunn og aktivt samfunn, akkurat som en lekeplass er for barn. KOMPANs utvalg av utendørs treningsapparater er et resultat av konjunktiv forskning mellom et team av interne treningseksperter og Universitetet i Sør-Danmark. De har tatt sine observasjoner, studier og anbefalinger til ingeniører som har utviklet den første serien av utendørs treningsutstyr som samsvar med samme kvalitet som finnes indendørs. Alle produktene støttes av KOMPAN Fit-appen som hjelper deg med å veilede og måle din prestasjon.

Fra å være fysisk og mentalt skarpere, er det mange grunner til å trene ute i det fri. Frisk luft øker oksygenstrømmen og forbedrer blodtrykk og hjertefrekvens, det gjør også fordøyelsessystemet mer effektivt og hjelper til med vekttap. Å være ute gjør deg mer aktiv og oppmerksom selv når du kommer inn igjen. Spør skolelærere hvor mye lettere det er å gjennomføre en klasse etter en pause utendørs?. Mer oksygen resulterer i økt hjerneytelse, forbedrer konsentrasjonsevnen og gir mer energi. I tillegg vil det å være ute på en god dag også hjelpe deg med å produsere D-vitamin fra solen. Mengden vitamin D du trenger er avhengig av mange faktorer, tid på dagen, geografisk beliggenhet, hudfarge, alder og til og med om du bruker solbeskyttelse eller ikke. Den anbefalte mengden er mellom 10-30 minutter ubeskyttet middagsol flere ganger i uken.

Oksygen hjelper de hvite blodlegemer med å bekjempe bakterier, og til å rense lungene ved å utvide dem. I forhold til glede og lykke, så blir endorfinnivåene økt når vi er ute i det fri. En amerikansk studie indikerte at stressnivået ble redusert med 71% ved enkelt å gå i naturen, mens det økte tilsvarende når volk gikk samme avstand innendørs. Kort sagt: Kom ut og bli glad!


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.