Gir barn sterk pedagogisk innhold

For aller første gang har KOMPAN bygd de spennende motivene fra eventyrene inn i design av utendørs lekeplasser, og har kombinert alderstilpassede, fysiske utfordringer med en full digital pakke med eventyr og virtuelle spill for læring, pedagogiske spill og moro.

Resultatet er en ny patentanmeldt produktserie som setter helt nye standarder for hva en lekeplass kan tilby.

123474958-RT-NEW-BOOK.jpg

 

Eventyrene

  • Forener barn og voksne gjennom en felles referanseramme - legger til rette for samspill mellom barn og voksne.
  • Appellerer sterkt til barna. Designet for “''barnas verden'' ” (i barnas øyehøyde).
  • Eventyrene fører til rollespill og fantasi (får barnas lek og samspill i gang).
  • Enorm fortellingsappell - fremmer aktiv bruk av språket (gjør at leken fortsetter og fortsetter).
  • Legger pedagogisk innhold til leken.

Mer enn bare moro

Når lekeplasser utvikles for virkelig å fremme barnas utvikling, kan de i stor grad bedre barnas helse, læring og sosiale samspill..
Vi ser på lek som helt grunnleggende for et bedre liv.

Icons-04.png

Tematisert lekestruktur

De fargerike og tematiserte lekeplasstrukturene har to eventyr i ett produkt og gir alderstilpasset fysisk utfordring for både yngre (1-4) og eldre (2-8) barn. Strukturene inviterer til fri, lede og instruert lek.

fairy_tales.png

Eventyrene

Den lille havfruen, Den stygge andungen og Fyrtøyet er elsket av både barn og voksne over hele verden. Eventyrene er beregnet på barnas verden og inviterer til rollespill og fantasi. De inneholder universale sannheter og moralske prinsipper.

 

 

digital_content.png

Digitalt innhold

Ved å bruk appene som du kan laste ned gratis på nettbrettet eller smarttelefonen, opprettes en kobling mellom den fysiske og virtuelle verden. Appene gir deg de populære eventyrene til Hans Christian Andersen. Disse kan du selv lese eller høre på 16 forskjellige språk.

Digitalt innhold

Vi har utnyttet barnas interesse for teknologi til å oppmuntre dem til å bli glad i utendørs lek igjen. Spillene er morsomme og utdannende og hjelper til å fremme barnas fantasi på lekeplassen.

  • Ta smarttelefonen eller nettbrettet med på lekeplassen.
  • Skann QR-koden på lekeplassens struktur med smarttelefonen.
  • Du bli dirigert til din app-butikk for å laste ned KOMPAN-appen.
  • Med "Play Gate" kan du se hvordan rollefigurene kommer til live på din digitale enhet.

Play Gate virtuelt univers

 

Voksne og barn kan skanne eventyrboken som finnes på utstyret med smarttelefonen eller nettbrettet, og se hvordan et helt hemmelig univers åpner seg foran øynene deres. Dette setter barnas fantasi i sving og får dem i gang med leken.

Play Gate-portalen

SMART PlaygroundTM bringer barn og voksne sammen gjennom deres lidenskap for eventyr og teknologi. Med utvidet realitet kan barna se i undring hvordan deres favoritter blant eventyrfigurene dukker "magisk" opp på lekeplassen. De voksne kan oppmuntre barna med rollefiguren og få i gang rollespill på lekeplassen.

 

 

  


H. C. Andersen - To eventyr i ett produkt

Fasaden med den lille havfruen har tallrike manipulative elementer som en krabbe som fanger en sjøstjerne, vannliljer og også taktile elementer som en gummiål og havfruens hale. På den andre siden med tinnsoldaten vil man også finne mange funksjoner som gummirøtter som gir tilgang til ly under strukturen. En bevegelig hengelås gjør det mulig å låse opp og igjen fengselet. En skattekiste med mynter kan åpnes eller lukkes, og ved siden av kisten er det en heks med tryllestav.

Lekeverdi

Fysisk

Sosial / emosjonell

Kognitiv

Kreativ

Relaterte produkter