Rullestolkarusell - Å snurre er for alle

Rundt og rundt og rundt; gøy, gøy, gøy! Å snurre er en av de aktivitetene som alle uanset alder og evner elsker.

Å sitte i rullestol skal ikke være en hindring for å ha det gøy. Med KOMPANs nye inkluderende rullestolkarusell kan alle barn være med på å snurre. Her får man ekstra plass til å navigere og kan dele opplevelsene sine med ledsakeren, søskende eller andre barn.

Karusellen oppfordre med den åpne og romslige utformingen barn med blandede evner til å ta del i leken. Barn uten funksjonshemmende evner kan snurre vennene eller søskene sine i rullestol og bygge viktige relasjoner og ferdigheter. Med det lave og enkelte rekkverket rundt er det lett for barna å få øyenkontakt mens de snurrer.

Rullestolen blir stående fast

WheelchairStaysPut.jpg

Selv om det går heftig for seg blir rullestolen stående. Karusellen har en maksfart som er trygg og komfortabel for barn i rullestol.

Styrker selvfølelsen

SelfEfficiacyWC.jpg

Gulvet i karusellen har samme høyde som underlaget rundt. Det blir derfor enkelt for barn i rullestol å komme seg ind og ut av karusellen.

Den ytre ramme sikrer sosial inkludering

SocialInclusionWC.jpg

Langs kanten på karusellens overflate er rekkverket plassert, som fungerer både som en sikkerhet og en skyvefunksjon til å skyve andre barna rundt.

  WheelchairCarouselColours.png

I rullestolkarusellen er alder eller evner ingen hindring. Her er alle velkommen til å snurre samtidig.

Jeanette Fich Jespersen

Leder av KOMPAN Play Institute

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section