Lekeplasser som tiltrekker gjester

Retail-Segment---Section-1.jpg

 

Mens barna leker koser mamma og pappa seg med shopping eller drikker en kopp kaffe sammen. Mange bedriftseiere vet at en flott lekeplass kan ha en viktig rolle når det gjelder å tiltrekke seg familier, få dem til å bli lengere og ikke minst å få dem til å komme tilbake igjen og igjen. For når barna koser seg, får foreldrene tid til å handle eller drikke en kopp kaffe. Og dette er ikke bare bra for familier; dette er også bra for forretninger, enten det er et kjøpesenter, en restaurant eller hvor som helst du ønsker å tiltrekke kunder.

KOMPAN tilbyr skreddersydde løsninger for bedriftseiere for at du skal få den perfekte lekeplassen, som passer inn i dine omgivelser og estetikk, og som vil bidra til at barna får enda mer glede av besøket sammen med foreldrene sine.

Kjøpesenter

Kjøpesenteret, Westfield North Lakes i Australia, har skapt en fantastisk lekeplass med temaet "under havet", som er et reisemål i seg selv. Lekeplassens tema har hentet sin inspirasjon fra økosystemet til den nærliggende kysten av Moreton Bay. Barn og foreldre kan ta en velfortjent pause fra shopping på den spennende lekeplassen, og som bonus blir besøkende lenger på kjøpesenteret.

Besøk Westfield North Lakes 

 

Restaurant

Den berømte strandrestauranten Sansibar på den tyske øya Sylt er populær for sin eksklusivitet og kvalitet på mat og atmosfære. Men det er en annen attraksjon som er spesielt spennende for familier - den enorme robinia-lekeplassen. Sansibars eiere har hatt en lang tilknytning til KOMPAN og bestemte seg for å fornye den tidligere KOMPAN-lekeplassen med et naturligt tema som passer perfekt inn i de sandfylte omgivelsene.

La deg inspirere av Sansibars lekeplass

Underholdningssenter

Xscape underholdningssenter i England har mye spennende innendørs, men trengte at det utendørs kunne matche. Med en stor lekeplass i fargerike farger sørget de for å ha aktiviteter for alle barn uansett alder eller ferdigheter, og det passer perfekt inn i temaet til Xscape.

Gjør en tom plass til en lekeplass

Kjøpesenter

Moisselles-Domont kjøpesenteret nær Paris har gjort shopping til en unik opplevelse med en ny spennende lekeplass. Med fire og en halv million besøkende i året ønsket de å fremheve opplevelsen for kunder med barn og bygge et landemerke som vil lokke barn med en gang de ser det fra parkeringsplassen.

Forbedre kundereisen