Ramsden Park

Gammelt møter nytt i denne skreddersydde lekeparken

Landskapsarkitekten bak den nye lekeplassen i Ramsden Park, Toronto, hadde en visjon om å skape noe nytt og spennende ved å inkludere noe gammelt. I det gamle mente hun å innlemme både byens arv og noen favoritter som har tålt tidens tann fra den eksisterende KOMPAN-lekeplassen. Den nye lekeplassen bruker gule farger og temaer fra Torontos mursteinshistorie, og har opprettholdt flere av de tidløse leke-produktene fra den gamle lekeplassen, som den ikoniske spillopphøna. Etter å ha gitt mange års glede av sin tidligere beliggenhet, er den første av de revolusjonerende fjærene fremdeles i god form og har blitt en del av den nye lekeplassen.

A park packed with play for all ages

Hvis du går forbi Ramsden Park midt på dagen, vil du se at den er fullpakket med familier. Parkens nye lekeplass har lekesoner som tilbyr alderstilpasset lek for alle barn. Det store skreddersydde Corocord-tårnet ligger midt på lekeplassen og er hovedattraksjonen for de eldre barna. Å klatre gjennom det uendelige tauverket gir en morsom utfordring som har den ultimative belønningen for en rask tur ned sklien. Opp til Corocord-tårnet er det lange nett som tilbyr vertikal klatring og intens utvikling av balanse- og koordineringsevner.

Ulike vippedyr og vippehusker i lekne design vil gi barn i alle aldre timer med gyngende moro, enten alene eller sammen med venner. Supernova byr på en morsom utfordring for større barn gjennom en god ‘spin off’ med venner.

Fysisk

Sosial / emosjonell

Kognitiv

Kreativ

RamsdenPark_ClimbingNet.jpg

RamsdenPark_Bridge.jpg

RamsdenPark_Seesaw.jpg

Vi er faste brukere av KOMPAN. Du kan skreddersy parken, noe som er veldig bra, også vet du når du installerer det - kan det stå i 30+ år.

Leslie Morton

Partner, PMA Landscape Architects

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.