Lekedesign

Lekedesign

OMFATTENDE FUNKSJONALITET, SPENNING OG DESIGN

Flott lekeplassdesign inspirerer barn i alle aldre til å leke, og gjennom lek utvikles unge kropper og sinn. KOMPAN Play Institute er dedikert til å skape fascinerende lekeapparater som er stimulerende med tanke på funksjonalitet og visuelt attraktive.

Flott lekedesign må omfavne estetikken som appellerer til brukerne og få dem til å ønske å besøke lekeplassen igjen og igjen. Enda viktigere, flott lekedesign må bidra til barnas generelle utvikling Derfor er instituttet drivkraften bak å teste hvert eneste lek / aspekt ved en KOMPAN lekeplass. Før produksjonen begynner, tas alle produktene gjennom fire viktige trinn: forskningsproduksjon, interne verksteder, testing på stedet og produktutvikling. Dette sikrer at KOMPAN fortsetter å levere det unike og brukersentriske lekeapparatet som er kjernen i FANTASTISKE lekeplasser.

Utforsker fordelene med utfordrende lek

 

Denne artikkelen diskuterer viktigheten av spenning i barns lek. Lekeplassen er stedet der barn lærer å navigere i verden på en trygg måte. En viktig livsferdighet, som barn bare lærer ved å prøve.

Mange foreldre og besteforeldre synes lekeplassen er for risikabel. Imidlertid viser forskning at gode lekeplasser er viktige for å utvikle barns fysiske ferdigheter, og at fysisk utfordrende lekeaktiviteter lærer barn å håndtere risiko.

Få en dyp forståelse av fordelene med utfordrende lekeplasser ved å lese denne artikkelen.

Klikk her for å lese mer

Lekedesign
Lekedesign

LEKEVERDI - PÅVIRKNINGEN AV LEKEAPPARATER

 

Viktige utviklingsdomener som sosialt, kognitivt og språklig utvikling er ikke det vanlige oppmerksomhetssenteret i lekeplassforskning.

Så KOMPAN Play Institute siktet på å undersøke i hvilken grad lekestrukturer med et bredt utvalg av aktivitetspaneler påvirker disse viktige utviklingsdomenene.

Lekpaneler gir ekstra lekverdi og kan brukes til å fremme utviklingen av barns sosio-emosjonelle og kognitive utvikling.

Les funnene fra KOMPAN Play Institute for å vite mer om hva slags lekeplassutstyr lærere og parkplanleggere bør investere i for deres spesielle brukergrupper, og hvorfor.

Klikk her for å lese mer

INNOVATIVE PRODUKTER - NØKKELEN TIL MER LEK

 

Lekeplasser er blitt identifisert som stedet i parker der barn bruker mest energi. Så KOMPAN Play Institute gikk inn for å undersøke oppbevaring av barn og deres foreldre på en nyoppusset lekeplass ved Flag Pole Hill i Dallas, USA. Forskningen inkluderte intervjuer med 177 voksne og 50 barn.

"Lekeplasser i friluft er fantastisk for mitt barns helse og er viktig på grunn av muligheten til å komme seg ut og få frisk luft!", Uttalte en av foreldrene. Forskningen gjort av KOMPAN Play Institute viser at 98% av foreldrene synes lekeplasser var viktige. De viktigste årsakene er den positive innflytelsen på deres barns helse og den friske luften. Den nye lekeplassen på Flag Pole Hill som gir både barn og foreldre WOW-følelsen, økte brukerintensiteten med 77%.

73% av foreldrene oppga at deres viktigste grunn til å besøke denne lekeplassen var det unike lekeapparatet. For at en lekeplass skal være attraktiv er det viktig å ha unike apparater for forskjellige aldersgrupper. Et bredt utvalg av lekeapparater sikrer at lekeområdet er morsomt og attraktivt for alle aldergrupper og evner.

Klikk her for å lese mer

Lekedesign
Lekedesign

UNIKE LEKEDESIGN - ØKT LEKEINTENSITET

 

Noen lekeplasser fremstår som mer besøkte og interessante enn andre, derfor satte KOMPAN Play institutt UT for å undersøke hva som gjør en lekeplass mer besøkt og interessant fra et brukerperspektiv på en renovert lekeplass på Frimley Lodge Park i Storbritannia.

Casestudien inkluderte intervjuer med 262 voksne og 95 barn.

Studien viste at mer enn halvparten av lekeplassens faste besøkende hadde økt besøkene i parken etter oppussingen.

Klikk på lenken nedenfor for å lære mer om forskningen og les KOMPAN Play Institutts fem anbefalinger for å utforme attraktive lekeplasser som i gjennomsnitt holder barn I lek i mer enn 60 minutter.

Klikk her for å lese mer