Park & Rekreasjon

Fantastiske utendørsløsninger - laget for å inspirere til lek og bevegelse!

Over 45 år har KOMPAN utviklet unike, innovative løsninger utendørs for det offentlige romfor å sikre lokalt fellesskap som bidrar til velfungerende samfunn. Vi har utviklet porteføljen vår ved hjelp av forskning, kunnskap og tett samarbeid med kundene og brukerne våre slik at vi kan levere den riktige skreddersydde løsningen med deg som partner. Vi får mennesker i alle aldre til å leke og bevege seg hver dag – over hele verden. 

Alle løsningene våre har god design, høy lekeverdi, overlegen sikkerhet, unik innovasjon og inkluderende design. Vi hos KOMPAN forstår at lekeplasser som er inkluderende for alle er viktige for et velfungerende samfunn. KOMPAN tilbyr en rekke designløsninger for alle typer miljøer, fra det rurale til det urbane. Vårt brede utvalg med forskjellige produktserier gjør at vi kan kombinere produkter og omgivelser på en sømløs måte, uansett hvor lekeplassen ligger. 

For at våre produkter skal være så vedlikeholdsfri som mulig, bruker vi kvalitetsmaterialer som sørger for god slitestyrke. Dette vil gi området betydelig lengre levetid samtidig som det gir god beskyttelse mot potensielt hærverk. Som din profesjonelle partner tar vi deg gjennom prosessen fra A til Å og sørger for at du får hjelp i form av blant annet:

  • Konsultasjon
  • Teknisk og visuell design
  • Installasjon
  • Vedlikehold og ettersyn

KOMPANs tilnærming og forståelse av viktigheten av fysisk aktivitet og nøkkelverdier i lek gjør at vi kan lage offentlige rom som oppfyller samfunnets forventninger og bidrar til bedre helse og velvære i mange år fremover.