Park & Rekreasjon

Fantastiske utendørsløsninger - laget for å inspirere til lek og bevegelse!

Siden 1972 år har KOMPAN utviklet unike, innovative utendørsløsninger for det offentlige plasser for å bringe sammen lokale fellesskaper og bidrar til velfungerende samfunn.

Vi har utviklet porteføljen vår ved hjelp av forskning, kunnskap og tett samarbeid med kundene og brukerne våre slik at vi kan lage den rette skreddersydde løsningen med deg som partner. Vi får mennesker i alle aldre til å leke og bevege seg hver dag – over hele verden.

Alle løsningene våre tilbyr et overbevisende design, høy lekeverdi, kompromissløs sikkerhet, unik innovasjon og inkluderende design. Vi hos KOMPAN forstår at lekeplasser som er inkluderende for alle er viktige for et velfungerende samfunn. KOMPAN tilbyr en rekke designløsninger for alle typer miljøer, fra det landlige til det urbane. Vårt brede utvalg av forskjellige produktserier gjør at vi kan kombinere produkter og omgivelser sømløst, uansett hvor beliggenheten.

For at våre produkter skal være så vedlikeholdsfri som mulig, bruker vi materialer av høyeste kvalitet som gir god slitestyrke. Dette vil gi området betydelig lengre levetid samtidig som det gir god beskyttelse mot potensielt hærverk. Som din profesjonelle partner tar vi deg gjennom hele prosessen - fra idè til ferdig område - og sørger for at du får hjelp i form av blant annet:

  • Konsultasjon
  • Teknisk og visuell design
  • Installasjon
  • Vedlikehold og driftsinspeksjon

KOMPANs tilnærming til og forståelse av viktigheten av fysisk aktivitet og kjerneverdier i lek gjør at vi kan lage offentlige rom som oppfyller samfunnets ambisjoner og bidrar til bedre helse og velvære i mange år fremover.