Hva du kan forvente av KOMPAN

KOMPANs formål er å hjelpe våre kunder til sunnere og lykkeligere lokalsamfunn. Vi jobber derfor hardt for å levere de beste leke- og fitnessløsningene. Enestående ytelse på alle parametere.

FINE OG TIDLØSE LEKE- OG FITNESSLØSNINGER

KOMPAN ble til gjennom kunst. For et halvt århundre siden observerte skulptøren Tom Lindhardt barn som lekte på sine kunstneriske kreasjoner.

Tom gjorde det til sitt livsverk å skape lekeplasser som er vakre og tidløse, akkurat som kunstobjekter.

I de påfølgende årene har den lille Homoludens-figuren, KOMPAN-symbolet, blitt det ikoniske merket på oppfinnsom kvalitet, logoen som sier: 'dette er kunsten å leke.'

-> Learn more about our history
FINE OG TIDLØSE LEKE- OG FITNESSLØSNINGER

DE MEST LEKENDE OG UTVIKLENDE LEKEDESIGNENE

KOMPAN tilbyr et bredt sortiment av lekeplassutstyr. Dette omfatter både de minste, mellomstore eller virkelig store løsningene eller individuelle produkter som vippedyr, rutsjebaner, klatrenett, taubaner og forskjellige husker, som alle kan fås i mange forskjellige versjoner og farger.

KOMPANs sortiment består også av digitalt lekeplassutstyr, parkmøbler og et voksende og bredt sortiment av utendørs fitness utstyr.

Alle deler av lekeplassutstyret er produsert av materialer i høy kvalitet og oppfyller de høyeste kvalitetsstandarder – enten fremstilt av sliesterk plast, stål eller FSC-sertifisert tre.

-> See whitepapers from KOMPAN Play Institute

UTENDØRS TRENING SOM FAKTISK UTGJØR EN FORSKJELL

Trening og frisk luft, naturlige sparringspartnere og den universelle formelen for å føle seg bra. I dag er vi klar over de positive effektene av fysisk trening. Våre livsstiler fra det 21. århundre krever det, men å få det til riktig, krever en vitenskapelig tilnærming til hva og hvordan vi gjør det og hva du skal gjøre det på. Det er her design møter virkeligheten.

Vi samarbeider med idrettsfysiologer og fysioterapeuter samt universiteter og idrettsforskere for å sikre at vi leverer perfekt og slagkraftig fitnessanlegg.

-> See whitepapers from KOMPAN Fitness Institute

SKREDDERSYDDE LØSNINGER

Vi vet at kundene våre er forskjellige og ønsker noe annerledes enn deres standard lekeplass eller treningspark: estetikk, tematisering, aldersgrupper, antall barn for å kunne leke samtidig, etc. En temapark vil kanskje lage en WOW-lekeplass for å tiltrekke barn. En skole vil kanskje ha en veldig fysisk lekeplass der barna brenner energi for å kunne konsentrere seg i timene. Så våre arkitekter, landskapsarkitekter og designere skreddersyr løsninger for deg, dine brukere, dine miljøer og dine ønsker.

DE MEST UNIKE LANDEMERKENE MED KOMPAN

Når er en lekeplass ikke bare en lekeplass? Når det er unikt. KOMPANs designstudio i Berlin lager lekeplasser og treningsområder som er skreddersydd helt dra scratch for å si noe om samfunnet de betjener. De er landemerker, så særegne som en gave i naturen eller en arkitektonisk perle. Fra Australia til Frankrike, fra Tyskland til Singapore, dette er unike landemerker fra lokalsamfunn som ønsker å skille seg ut, klare til å sette sitt preg.

-> Learn more about KOMPAN Design Studio

DE UNIVERSELLE DESIGNENE SOM INKLUDERER ALLE

Lek er den mest magiske tingen i livet til et barn, alle barn. Uansett fysisk eller mental evne, er lek for alle. Det kan ikke være noen avgrensede beskyttelsesområder. Inkluderende lek er kjernen i alt vi sikter mot. Lek uten grenser der barn er så engasjerte at de ikke er klar over hverandres personlige situasjon. Universalt design betyr en stigmafri lekeplass for alle.

-> Learn more about KOMPAN inclusive play

DIN FORETRUKNE PARTNER FRA IDÈ TIL VIRKELIGHET

Å bygge en lekeplass kan høres så enkelt ut som å leke, men det kan være veldig komplisert. Vi er klare til å ta byrden fra dine skuldre og være din partner i prosessen.

Vi hjelper deg med å finne de beste produktene og den beste utformingen for deg, brukerne og området. Vi sørger for at den nye lekeplassen er et trygt og herlig sted å tilbringe time etter time.

Vi sørger for at alt kommer til stedet og i tide, rydder, graver ut etter fundamenter, installerer produkter, legger trygt fallunderlag, lager stier, setter opp gjerder, benker osv.

MATERIALER I HØYESTE KVALITET

Lekeplassen må tåle slitasje av vær og tung bruk. En KOMPAN-lekeplass ser bra ut i flere tiår fremover og krever lite å ta vare på. For bare på den måten vil brukerne få så mange timer med glede som mulig. Derfor bruker vi materialer av høyeste kvalitet som ser innbydende ut i flere tiår fremover og krever minst mulig vedlikehold.

Dette er også grunnen til at garantiene våre er best i klassen. Over tid er det det beste og mest økonomiske for alle.

-> Learn more about our warranties

GRØNT OG TRYGT

 

Miljø og sikkerhet går hånd i hånd på et KOMPAN-anlegg, den ene komplementerer den andre.

Det er fra råvarer til sluttprodukt et mål for oss å bruke så mye resirkulert materiale som mulig for ikke å etterlate et negativt fotavtrykk.

Som å gjøre lekeplassopplevelsen så spennende og vågal som mulig, stimulere utvikling uten å utsette barna for risiko.

-> Learn more about sustainability in KOMPAN