Twisted landemerke

Fylt med innovativ fysisk og sensorisk lek

Levende og ivrig etter å leke

Imponerende og spennende! Selv på avstand gir SkyTwisters fem lange sveipende ben et inntrykk av bevegelse og eleganse. Gå rundt den, og du vil oppleve hvordan panelene reagerer på de forskjellige tidene på dagen og skiftende vær. Nysgjerrig?

Mulighet for å endre utseende og aktiviteter

SkyTwisterHorizontalPhysical.jpg

Visuelt uttrykk

Dikroiske toppaneler, eller grafisk trykk på gjennomsiktige paneler som vist her, sammen med forskjellige farger på stolper, tau og membraner.

SkyTwisterPhysicalPlay.jpg

Fysiske lekeaktiviteter

Det utfordrende klatrenettet vrir seg som en virvel helt til toppen, og det er mulighet for utvidelse på utsiden av tårnet

SkyTwisterRollers.jpg

Til å føle på

Stimuler gjennom sansespill med drageskjell, eller rullene som vist på bildet

SkyTwisterMoireePanels.jpg

Lek med synssansen

Paneler med moirè-effekt får barn til å undre seg. De skiftende mønstrene fanger oppmerksomheten deres og utvikler logisk tenkning.

SkyTwisterHangoutPod.jpg

Å henge sammen

Hangout Pod er et kult sted å møtes, slappe av og også finne balansen, fordi den kan sprette og svaie

Barns spør; hvordan endrer fargene seg?

Toppen av SkyTwister, Sensorisk har fargede dikroiske paneler. Dikroiske paneler er flerfargede og endrer utseende avhengig av hvor du står på bakken, omgivelsene og hvor lyset kommer fra. Det dikroiske filteret i panelene la et lite utvalg av farger passere gjennom mens det gjenspeiler andre farger, og det gir denne fantastiske regnbueeffekten.

Mens regnbuens farger skapes og reflekteres, lurer barna på hvordan dette skjer og trener tenke- og resonneringsevner. Det dikroiske filteret gir farge, men du kan fremdeles se gjennom det, og det gir mye moro - plutselig skifter både vennene dine, og foreldrene nedenfor, farge gjennom denne linsen fra toppen av tårnet.

Barn blir både tiltrukket og underholdt av regnbueeffektene, når de ser på verden gjennom det fargede glasset fra innsiden, og når de oppdager de morsomme fargerefleksjoner på utsiden. Det vekker en følelse av undring.

Jeanette Fich Jespersen

Head of KOMPAN Play Institute

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section