Spre vingene og lek

Butterfly åpner for en verden av klatring, sansespill og å være sammen.

En ny dimensjon av leken - ingen begynnelse, ingen slutt

Med tau og nett på kryss og tvers får barna tredimensjonal klatring, rik på trening, propriosepsjon og koordinering, samt fysiske utfordringer. De strukturelle vridninger gir både geometisk design og komplekse og fristende former som utvikler romlig bevissthet, mens de også åpner en verden med sosial moro.

Med materialer av høy kvalitet er holdbarheten uendelig

Butterfly_structure.jpg

Stålkonstruksjoner

Varmgalvanisering og en pulverlakkert toppfinish gir en optimal korrosjonsbestandighet i alle klimaer over hele verden. Livstidsgaranti på en galvaniserte struktur, og 10 år på malingen.

Butterfly_rope.jpg

Corocord tau

19 mm tau av spesiell "Hercules"-type med galvaniserte seksstrengede ståltråder. Tauene er motstandsdyktige mot slitasje og hærverk, og kan byttes ut på stedet hvis nødvendig.

Butterfly_tightener.jpg

Strammeløsning i aluminium

Tauet festes til det store stålrøret med en unik KOMPAN-designet strammeløsning. Foruten å beskytte tauet er det glatt på utsiden og lett å stramme om nødvendig.

Butterfly_membranes.jpg

Membraner

Membranen består av friksjonssikker gummi i samme kvalitet som transportbånd med en god UV-motstand. Innbygd er en fire-lags armering laget av vevet polyester.

Nye måter å klatre på, skiftende fra horisontal til vertikale klatreruter, vil styrke mer enn barns muskler og motoriske ferdigheter. Det vil også være til fordel for hjernen deres: forskning sier at det å bevege seg på nye måter støtter hukommelsen

Jeanette Fich Jespersen

Leder av KOMPAN Play Institute

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section