Nye ELEMENTS™ - Fullspekket med lek

Nye ELEMENTS™ handler om å få barn aktive og utvikle vitale livsferdigheter gjennom fysisk lek. Responsiv lek og "kile-i-magen" -lekehndelser er de største motivatorene til fysisk lek. Nye ELEMENTS™ er spekket med lekeaktiviteter for å gi barn nettopp det!

New ELEMENTS™ offers play for all abilities. The many ground level activities allow all users to access the play structure and play with a great variation of play activities. Ramp solutions allow children in wheelchairs to access a play structure and play alongside friends. The extra width on the ramps make room for a caregiver to accompany the child.

 

Den nye ELEMENTS™ -serien er delt inn i 3 aldersgrupper - hver utgjør et lekuniverse som er spekket med alderstilpassede lekaktiviteter. TOTS (1-4), GROW (2-6) og GO (6-12).

Nye ELEMENTS ™ TOTS & GROW inneholder responsive, smidige og utforskende lekeløsninger som danner et sikkert, aktivt og stilladslegende univers. Aktiviteten hjelper barna å utvide deres horisonter, være aktive og utvikle nye ferdigheter når de leker.

I tillegg til å få barn aktive, er ELEMENTS™ GO designet for å frigjøre barns kreativitet og innovative tankemessige ferdigheter gjennom det vi kaller Play360. Seriens buede paneler tillater klatring på utsiden av strukturen og plass til roligere lek på innsiden.

 

LEK FOR ALLE

Nye ELEMENTS ™ tilbyr lek uavhengig av evner. De mange aktivitetene på bakkenivå gir alle brukere tilgang til lekestrukturen og leker med et stort utvalg av aktiviteter. Rampløsninger gir barn i rullestoler tilgang til å leke sammen med venner. Den ekstra bredden på ramper gir plass til en omsorgsperson som følger med barnet.

Med WOW-design

Nye ELEMENTS™ er et estetisk bidrag til omgivelsene. De organiske fasongene, lyse fargene og åpne designet gir en varm, men utradisjonell invitasjon til å leke som trekker barn fra milevis unna.

Trykk for å velge aldersgruppe

1-4.png

New ELEMENTS™ TOTS stimulates physical activity with our youngest. Responsive elements and "tickling-in-the-stomach" play event events let toddlers explore the world around them, be active and grow new life skills.

Lær mer

2-6.png

Nye ELEMENTS™ GROW gir smidig, lydhør og hoppende spill. GROW-serien er det første og største i hoppende lek og tilbyr en flott variasjon i hoppende, morsomme spillfunksjoner.

Lær mer

6-12.png

Nye ELEMENTS™ GO er den ultimate lek- og aktivitetsstarteren for skolebarn. Sikker, utfordrende lekefunksjoner gjør barna fysisk aktive i flere timer og de ønsker i tillegg å komme tilbake.

Lær mer

Lek på dine vilkår

Nye ELEMENTS ™ er designet på et fleksibelt lekesystem som gir en stor grad av tilpassing og fleksibilitet.

Det intelligente ELEMENTS™ -lekesystemet gir deg mulighet til å legge til, fjerne og endre aktiviteter, materialer, konstruksjonsalternativer og fargetemaer for å tilpasse miljøet og ideene dine.

Ta en titt på videoen for mer informasjon.

 

 

Testet og godkjent lekeverdi

De virkelige ekspertene på lek er barna selv. Som vi alltid har, har KOMPAN Play Institute testet nye ELEMENTS™ lekefunksjoner med barn.

Ta en titt på videoen og lær mer om vår test med barn.

"Spenning og "kile-i-magen" er den beste motivatoren for fysisk lek. Nye ELEMENTS™ er designet for å gi barn nettopp det og få de aktive gjennom spennende responsive aktiviteter - fra de yngste til de eldste"

Jeanette Fich Jespersen

Ansvarlig for KOMPAN Play Institute

Bygget for å vare

Den nye ELEMENTS™ -serien er designet med bare svært vandalistiske og slitesterke materialer som gjør at lekeplassen din varer og ser bra ut i hele sin levetid.

Alle innlegg er galvanisert og pulverlakkert og gjør dem sterkt motstandsdyktige mot korrosjon.

Panelene og takene har maksimal UV-stabilisering, noe som gjør dem resistente mot fading i solen.

Platformdekket er laget av 18 mm tykt høytrykkslaminat støttet av en aluminiumsramme som gjør dem meget motstandsdyktige mot slitasje.

Tauene er stålforsterket og svært vandalistisk, og er umulige å bære gjennom.

Og serien tilbyr en 10 års reservedel garanti.

TRENGER DU RÅD?

Vi har mer enn 45 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom prosjektet

1 Left section
2 Right section

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section