Nye naturlige spinnere

Tre av barnas favoritt-spinnere kommer nå i et visuelt uttrykk som gjør dem ideelle for naturlekeplasser 

Hver lekeplass trenger en god spinner for å snurre, snurre, snurre barna til fullstendig svimmelhet og stor moro.

Med de tre nye spinnere i porteføljen av naturfarger kan naturlekeplasser nå tilby ikonisk spinnemoro for barn i alle aldre og evner. De tre nye spinnene levere veldig forskellige lekeopplevelser. Til felles har de alle den unike evnen til å glede barn på et nivå som følger barnets individuelle alder og vilje til å bli utfordret.  

Den store vippede Supernova-ringen gir en unik spinnefølelse hvor barn enten kan ligge, sitte eller stå. De minste barna kan bruke den sittende mens foreldre gir dem en snurretur. Eldre barn synes det er spesielt spennende og utfordrende å stå på den mens de gjør triks. Spinner Bowl er et trygt og sikkert sted å sette seg i og snurre til randen av svimmelhet. Tipikarusellen ønsker barn i alle aldre og evner velkommen. Den unikt designede toppstiveren kan både tjene som støtte og et element som øker moroa. 

New-natural-looking-spinners-section-1_1.jpg

Naturens kompis

New-natural-looking-spinners-horisontal-2.jpg

Det varme naturlige utseendet gjør at de nye spinnene i naturfarger vil glide perfekt inn på naturlekeplasser og i naturen, og tilfører en het ny bevegelsesfølelse til en lekeplass.

Enkelt design - avansert moro

New-natural-looking-spinners-horisontal-4.jpg

Spinner Bowl fremkaller skjelvende glede når barn roterer igjen og igjen. Den skråstilte bollen tillater barn å justere spinnhastigheten med sin egen kroppsbevegelser.

Spinning for alle evner

New-natural-looking-spinners-horisontal-5.jpg

For at lek skal være gøy må det kile i magen. Å spinne er en av aktivitetene som kan gjøre det. Tipi-karusellen og spinnerskålen er designet for å omfavne alle barn og tilbyr ekstra støtte hvis barnet trenger det.

Ny forskning viser at det ikke bare er barnekropper og balanse som drar nytte av spinning. En god følelse av balanse påvirker deres læringsevner positivt; en god balanse er nært knyttet til matematiske ferdigheter.

Jeanette Fich Jespersen, Leder av KOMPAN Play Institute

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section