Ny Cross Trainer

Innendørs cardio-klassiker, brakt ut

Den populære elipsemaskinen velkjent fra tradisjonelle treningssentre er nå tilgjengelig for utendørs fitnessområder.

Med markedets beste ergonomi, gir KOMPAN's "Cross Trainer" en intens treningsøkt og gjør økten enda mer komplett ved at du kan velge sprint mode som tillater en høykalori-trening for å styrke gluteus og bena mens man fokuserer på de stabiliserende kjernemusklene.

KOMPAN Cross Trainer gir en trygg treningsøkt uten slitasjeformer ved at man ikke legger et unødig press på knær, hofter og ankler.

"Cross Trainer'en" er deignet for å gi brukere uavhengig av alder, fysikk og treningsnivå en cardio-trening som gjør at hjerterytmen overstiger 65% av makspuls, som er nødvendig for å få en god treningseffekt. Den intelligente teknologien tilpasser motstanden automatisk, noe som sikrer at den som trener får riktig motstand utifra kraft og hurtighet. Klikk her for å lære mer om forskningen bak produktet eller se videoen under.

Valgfri Touchskjerm

Optional-touchscreen.jpg

Sterk 7" LCD fargeskjerm med IK8 beskyttelsesglass gir rask og nøyaktig tilbakemelding på hastighet , motstand, tid, kaloriforbruk etc. Motstanden justeres fra skjermen.

En trådløs opplevelse

Connected-experience.jpg

Brukere kan koble seg til via Bluetooth til KOMPAN Cardio app'en og få tilgang til informative og motiverende videoer, lagre aktivitet og dele til eksterne platformer.  

 

Sprint Mode

Sprint-mode.jpg

Cross Trainer'en blir ekstra intensiv ved at du kan velge "Sprint Mode" som brenner ekstra mange kalorier.  

Bygget for utendørs bruk
Gjennom 50 år med produksjon av utstyr som står utendørs tilpasset massiv

Bygget for utendørs bruk

Gjennom 50 år med produksjon av utstyr som står utendørs tilpasset massiv bruk og aktivitet, har vi erfart mange "feil" måter å bruke utstyret. Derfor passer vi på å bruke de mest holdbare og slitesterke materialene som er tilgjengelig. Se videoen for å ta del i hvordan vi gjennomfører testingen.

Rammen på "Cross Trainer'en" er laget i varmgalvanisert carbon-stål med pulverlakkering, noe som gjør den meget holdbar og ideel for utendørs bruk. 

Touchskjermen er laget av IK8 beskyttelsesglass, som er det samme glasset man bruker som beskyttelse på minibanker.

Dekslet som dekker motstandsmotoren er laget av markedets sterkeste materialer - Lexan Copolymer, noe som gjør den meget motstandsdyktig mot vandalisme og selvsagt hard og hyppig bruk. Håndtakene er behandlet med en coating av polyurea som gir en meget sterk overflate og godt grep.

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.