Normanby Hall Lekeplass

En lekeplass, skreddersydd til arven tiltrekker seg flere besøkende

KOMPAN-lekeplassen passer perfekt til settingen på Normanby Hall Country Park. Det må den faktisk, fordi Normanby Hall er oppført som et arvsted. Normanby Hall er et Regency-herskapshus i Nord-Lincolnshire eid av Sheffield-familien, tidligere Dukes av Buckingham, og de opprinnelige eierne av Buckingham Palace.

I dag passes hallen på av kommunestyret og er en populær utflukt for både lokalbefolkningen og turister. Kommunalrådet hadde et ønske om å gjøre parken attraktiv for familier å besøke og å komme tilbake til. I det siste har antall besøkende tredoblet, og for å oppnå dette var den nye KOMPAN-lekeplassen en nøkkel.

Den perfekte lekeplassen for området

KOMPAN-designere jobbet tett innenfor regler for farger, høyde og størrelse for å lage en lekeplass i Normanby-tema som følger retningslinjene for arv og ser på samfunnets historie.

Lekeplassen har et stort utvalg av utstyr for å tilby lekeaktiviteter for alle aldre og mange barn samtidig. Spenning kan oppnås i mega dekk-spilltårnet eller den raske rutsjebanen, og sosialt lek foregår i Corocord Performer Dome som kan holde opptil 52 lekende barn samtidig.

Fysisk

Sosial / emosjonell

Kognitiv

Kreativ

NormanbyHall_Tower.jpg

NormanbyHall_Spinner.jpg

KOMPAN var kreative. De lyttet til hva vi ønsket å gjøre. De tilbyr løsninger (...) og ingen oppgave var for vanskelig.

Sandra Simmons

Leder for deltagelse og prestasjon

North Lincolnshire Council

Normanby Hall

North Lincolnshire, Normanby DN15 9HU, England

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section