Spill, lek og vær aktive med KOMPAN's nye Multiarenaer

KOMPAN's Multiarenaer er designet for å gjøre et kompakt område om til en arena som kan brukes til populære aktiviteter for barn og voksne! De muliggjør fotball, basket, land-hockey, volleyball, tennis, badminton og håndball selv når plassen er begrenset!

Skill deg ut eller bli en av mengden med 40,000+ designmuligheter!

Designet som et fleksibelt system som passer aller miljøer! De nye Multiarenaene er deignet slik at de kan tilpasse alle miljøer, enten det er park og urbant eller skog og natur. Du kan selv designet den arenaen som du ønsker ved hjelp av vår konfigurator. Velg mellom forskjellige størrelser, stiler, spillmoduler og materialer til mer enn 40,000 forskjellige variasjoner! 

Design deres Multiarena her!

Aktiviteter som inspirerer

Ballsport har gjennom tidende trollbundet mange mennesker, og gjør det fortsatt. Noen følger en sport fra sidelinjene, mens mange unge og gamle også er aktive selv.

Med de rette omgivelsene kan alle bli interessert i en aktivitet, ha det gøy, lukke øynene og forestille seg at de spiller på Ullevaal, Wembley eller kanskje Anfield Road?

Multiarenaene er mer enn sport. Multiarenaene er sosiale møteplasser. Det spiller ingen rolle om arenaen blir plassert i en park, et bysentrum eller ved en skole, de vil alltid være attraksjon for publikum å møtes og være aktiv der.

Design

MUGAQuality.png

KVALITETSMATERIALER

Blyfri varmgalvanisert stål med livstidsgaranti kombinert med slitesterkt og vedlikeholdsfrie paneler. Testet og sertifisert i henhold til standard EN 15312.

RealGoals.png

EKTE MÅL

Ekte lek krever ekte mål. De fem forskjellige alternativene du kan velge mellom følger de idrettsspesifikke reguleringene.

FlatInside.png

HELT FLAT INNSIDE

Stolpe og platemontering deginet for en helt flat innside som gir en bedre og tryggere opplevelse.

Lær mer om våre Multiarenaer

Legg igjen din e-post eller ditt telefonnummer, og en av våre konsulenter vil ta kontakt for en uformell prat om deres neste potensielle prosjekt.

FORSKNING VISER

85% er sporadisk i aktivitet

Mennesker i alle aldre elsker å være i aktivitet, men i dag er ikke aktiviteten nødvendigvis i den lokale idrettsklubben.

I 2006 gjennomførte FIFA en undersøkelse for å kartlegge antall fotballspillere i verden. "Den store opptellingen" ga et estimat på omtrent 265 millioner fotballspillere i verden. Av disse er 226 millioner u-registrerte som møter venner og spiller for gøy. Disse menneskene kombinert med andre ballsport-utøvere er de potensielle brukerene av offentlig tilgjenglige Multiarenaer.

Å spille for gøy er utrolig populært. Dette øker etterspørselen på tilgjenglige fasiliteter. De bør være tilgjenglige til enhver tid og praktisk plassert nære potensielle brukere.

På grunn av størrelsen og fleksibiliteten er en Multiarena en ideel løsning hvor brukerne kan spille mange forskjellige sporter.

Se en demonstrasjon av KOMPAN's Multiarena-konsept

Finn inspirasjon blant våre standardprodukter