Montering av lekeplasser og treningsutstyr

La fagfolk gjøre monteringen for deg

Når du monterer en lekeplass eller treningsområde, kan du ikke kutte hjørner når det gjelder fremtidig sikkerhet for brukerne. Enten du vil bygge et stort eller liten område så hjelper vi gjerne med ditt neste prosjekt!

Vårt monteringsteam vil ta deg nøye gjennom forskriftene og sikkerhetsreglene, samt nødvendige forholdsregler for å montere en trygg lekeplass eller treningsområde som vil vare i mange år!

 

Hva er fallgruvene ved å montere en stor lekeplass?

Når du skal montere en stor lekeplass med stor lekekapasitet krever det tid og et team av kunnskapsrike installatører. Derfor anbefaler vi et profesjonelt team som har erfaring med montering av KOMPAN lekeapparater.

I Tallinn ønsket de et virkelig spektakulært, spesiallaget 10 meter høyt Robinia-slott. Slottet er det største KOMPAN slott i robiniatre i verden, og det krevde ikke mindre enn 10 kraner for å montere det imponerende slottet; en jobb for et profesjonelt installasjonsteam.

 

Er det lettere å montere en liten lekeplass?

Du tenker kanskje at det er enkelt å montere en mindre lekeplass, eller kanskje et morsomt DIY-prosjekt, men mange tanker og forholdsregler er fortsatt en absolutt nødvendighet for å sikre trygg lek for brukerne.

En mindre lekeplass kan være den perfekte måten å optimere mindre utendørs rom, og velger du våre standardprodukter vil installasjonstiden gå raskere. Du vil fortsatt sitte igjen med en lekeplass som lever opp til dine behov og ønsker.

Trenger du litt inspirasjon? Sjekk ut våre lekeplassløsninger!

Krever det erfaring å montere treningsutstyr?

Sikkerhet og holdbarhet er viktig når det kommer til å designe og installere et utendørs treningsgym. KOMPAN har de beste utendørs treningsløsningene, og med et profesjonelt installasjonsteam som sørger for at alt er satt sammen, riktig får brukerne får en verdifull treningsøkt.

 

Når du designer og monterer et nytt leke- eller treningsområde må du vurdere mange detaljer som overflate, budsjett, brukere, materiell, omgivelser, samt lokale myndigheters forskrifter, sertifiseringer og sikkerhetstiltak.

KOMPAN kan hjelpe med alle de ovennevnte områdene og bistår gjerne med monteringen.

Hva du bør vurdere 

  • Budsjett: Mengden av utstyr og arealet på leke- eller treningsstedet avhenger av budsjettet ditt. Når vi kjenner budsjettet ditt, er det lettere å finne den perfekte løsningen som passer dine behov.
  • Brukerne: Hvem skal bruke området? Skal lekeplassen imøtekomme alle aldersgrupper eller kanskje med et inkluderende design?
  • Omgivelsene: Planlegger du å bygge din neste lekeplass i en park? En naturlekeplass i tre ville passe perfekt til det estetiske. Har du lyst til å omfavne noe unikt med området kan et tilpasset lekedesign være løsningen?
  • Materiale og overflate: Skal utstyret være laget av robinatre, stål, eller kanskje fra våre GreenLine-produkter? Og vil du at overflaten på området skal være sand, gress eller vår FLEXOTOP™ ECO overflate?

 

 

 

 

Er du klar for å komme i gang?