Lekehus


Et lekehus er det ideelle stedet for fantasirik lek – Uavhengig av været. Setter du inn bord og benker, gjør du det mulig for barnet å ta en pause fra den aktive leken. Utvikler sosiale ferdigheter og språkferdigheter, gir mulighet for mye lek på liten plass, ønsker småbarn og foreldrene velkommen, og underholder de lekende over lengre tid.

Barn elsker å bruke fantasien når de leker. De inspireres av omgivelsene og lekeutstyret som de bruker. På denne måten blir et fargerikt lekehus omgjort til en matbutikk, et hjem, en hule osv. Barn elsker å involvere hverandre i deres lek og dele sin fantasiverden gjennom sosial lek og her er lekehus en perfekt møteplass på lekeplassen.


Alle produkter


Våre lekehus er utformet slik at barn kan utfolde sin fantasi fritt mens de utvikler sine sosiale ferdigheter. Det er her nye vennskap oppstår, og barna kan tilbringe timer i og rundt lekehusene.

Våre lekehus er tilgjengelige med interaktive paneler og i forskjellige materialer. Dette gir et ekstra element som naturlig inngår i leken, og et overordnet tema på lekeplassen blir også forbedret av et tilsvarende lekehus i det samme materialet. Farger og størrelser kan tilpasses dine behov og kan skreddersys din lekeplass.

Alle vår lekeapparater er av høy kvalitet og laget for å motstå vind, vær og intensiv bruk. Produktene, inkludert våre lekehus, vil sikkert tiltrekke seg barn, deres venner og familier til lekeplassen i mange år etter installasjonen.

Se de forskjellige lekehusene her og bli inspirert til din neste lekeplass!