Lær mer

Din fantasi gjort om til lekeskulptur

Idè

Sammen finner vi det perfekte konseptet til din idè. En skole ønsker kanskje en ugle som et symbol på visdom.

Sketch

Etter at vi har laget et kosept, tegner vi opp en sketch for deg å lage et ferdig design.

Lekeverdi

Når tegningen er ferdig, spekker vi den full med våre beste lekeaktiviteter. Til sist passer vår ingeniører på at skulpturene er trygge for barn.

Lekeskulptur

Vi installerer lekeskulpturen for deg, og passer på at den er klar for å glede barn i mange år tilkomme

Lekeskapninger

Brøl ... Hopp inn i et jungeleventyr med dinosauren, utforske en verden under havoverflaten sammen med hvalen eller samle mot til en mørk natt i skogen med uglen. "Skapninger" er mestere til å tenne gnister for lek og fantasi. De vil garantert sende barna av gårde på en eventyrlig lekereise.

Spekket med lek

Vi har brukt et halvt århundre på å innovere og perfeksjonere lekefunksjoner som tiltrekker og utvikler barn, samt får de til å leke i timesvis. Alle Robinia Lekeskulpturer vi lager, blir fullspekket med lekefunksjonens bestier som sikrer at lekeskulpturen er like morsom på innsiden som den ser ut på utsiden.

Maskiner

En bil, et tog, en lastebil eller kanskje et fly ... Ingenting gnister barnas fantasi og lyst til å leke like mye som maskiner. Eldre barn synes de er kule og reale lekemagneter, mens yngre barn bruker dem til å utforske og forstå verden rundt seg gjennom temalek som dreier seg om kjente gjenstander de kjenner igjen fra livet.

Håndlaget som vakre møbler

Lekeskulpturene er håndlaget av dedikerte håndverkere som er mestere til å gjøre tre om til kunst. Gjennom sin lidenskap og ekspertise ender skulpturen opp med å få samme finish som de fineste møbler. Og hvorfor? Fordi vi er opptatt av godt design og å gi barn best mulig utstyr å leke på.

Spesielle landemerker

Gjennom et unikt designuttrykk lar Robinia Play Sculptures deg skape et landemerke som forteller historien din på en leken og spektakulær måte. Det historiedrevne designet forener mennesker og hele lokalsamfunn, noe som gjør Play Sculpture til et gledelig midtpunkt for alle.

Naturen's mest hardbarka materiale

Robinia tre er en av de mest holdbare tresortene som er tilgjengelig. Den tåler tung bruk og består til og med den tøffeste testen av dem alle - Naturens test - det å stå ute i alle værforhold. Denne Robinia-lekeplassen står uten en skramme etter å ha blitt oversvømmet om vinteren og tørket ut om sommeren.

Det miljøvennlige robiniatreet

Et Robinia-tre forvandler karbondioksid til oksygen og pumper nitrogen tilbake i bakken som hjelper avlinger rundt seg. Som byggemateriale har den lang levetid på grunn av det høye nivået av naturlige konserveringsmidler.

Robinia-forsyningene våre kommer fra plantasjer i Europa og fra naturlige skogsområder som er støtter ansvarlig, bærekraftig skogforvaltning. Vi kan også levere Robinia tre-sertifisert av FSC®. Pigmentet som vi bruker i forskjellige farger er vannbasert og består alle tredjepartstester (REACH, CPSIA og EN71-3) angående uønskede stoffer.