Lær mer

Din fantasi gjort om til lekeskulptur

Idè

Idè

Sammen finner vi det perfekte konseptet til din idè. En skole ønsker kanskje en ugle som et symbol på visdom.
Skisse

Skisse

Designteamet vil deretter studere konseptet for deretter å skisserer og teste ideer, og lage ditt endelige design.
Lekeverdi

Lekeverdi

Når skissen er ferdig fyller vi den med alle våre beste lekeaktiviteter. Sist, men ikke minst, sikrer ingeniørene våre at skulpturen er trygg for barna.

Lekeskulptur

Vi installerer lekeskulpturen for deg, og sørger for at den er klar for å glede barn i mange år fremover.

Lekeskapninger

Brøl ... Hopp inn i et jungeleventyr med dinosauren, utforske en verden under havoverflaten sammen med hvalen eller samle mot til en mørk natt i skogen med uglen. "Skapninger" er mestere til å tenne gnister for lek og fantasi. De vil garantert sende barna av gårde på en eventyrlig lekereise.

Lekeskapninger
Full av lek

Full av lek

Vi har brukt et halvt århundre på å innovere og perfeksjonere lekefunksjoner som tiltrekker og utvikler barn, samt får de til å leke i timesvis. Alle Robinia Lekeskulpturer vi lager, blir fullspekket med lekefunksjonen slik at skulpturen er like morsom på innsiden som den ser ut på utsiden.

Maskiner

En bil, et tog, en lastebil eller kanskje et fly ... Ingenting vekker barnas fantasi og lyst til å leke like mye som maskiner. Eldre barn synes de er kule og reale lekemagneter, mens yngre barn bruker dem til å utforske og forstå verden rundt seg gjennom temalek som dreier seg om kjente gjenstander de kjenner igjen fra livet.

Maskiner

Håndlaget som fine møbler

Lekeskulpturene er laget av dyktige håndverkere som er mestre i å gjøre tre til kunst. Gjennom lidenskapen og kompetansen deres ender skulpturene opp med en like fin utførelse som møbelprodukter. Og hvorfor? Fordi vi er opptatt av god design og å gi barn best mulig utstyr å leke på.

Spesielle landemerker

Gjennom et unikt designuttrykk lar Robinia Play Sculptures deg skape et landemerke som forteller historien din på en leken og oppsiktsvekkende måte. Det historiedrevne designet forener mennesker og hele lokalsamfunn, noe som gjør Robinia Play Sculpture til et gledelig midtpunkt for alle.

Naturen's mest hardbarka materiale

Robinia tre er en av de mest holdbare tresortene som er tilgjengelig. Den tåler tung bruk og består til og med den tøffeste testen av dem alle - Naturens test - det å stå ute i alle værforhold. Denne Robinia-lekeplassen står uten en skramme etter å ha blitt oversvømmet om vinteren og tørket ut om sommeren.

Det miljøvennlige robiniatreet

Det miljøvennlige robiniatreet

Et Robinia-tre forvandler karbondioksid til oksygen og pumper nitrogen tilbake i jorden, noe som er bra for planter som vokser rundt. Som byggemateriale har det lang levetid på grunn av det høye innholdet av naturlige konserveringsmidler.

Vår robinia kommer fra plantasjer i Europa og fra naturlige skogsområder som forvaltes på en ansvarlig og bæredyktig måte. Vi kan også levere robiniatre sertifisert av FSC®. Pigmentet vi bruker for ulike farger er vannbasert og består alle tester gjort av tredjeparter (REACH, CPSIA og EN71-3) for uønskede stoffer.