Robinia Hinderløyper


Tilfører urbane områder jungelmoro

Lekeplasser byr på mange viktige muligheter for barnets fysisk, kognitive og sosiale utvikling. Hinderløype vender utviklingspunktet innover, med fokus på peronlig smidighet, respons og likevekt. Å utvikle den indre balanse for å kunne reagere automatisk på konstante endringer i fotfeste og kroppsstilling, er blant de viktigste motoriske ferdighetene. I utgangspunktet oppnås fingerferdigheter gjennom lek som forhåpentligvis vil lette veien gjennom livet så lenge som mulig.

Et hinderløp utløser konkurransekraft og en følelse av å prestere, og ikke minst smidighet - det er akkurat dèt det handler om. Utvalget av fysiske oppgaver på løypen vil være kjent for alle som har trent i et treningsstudio eller vært kadett i militæret, men for de yngre er det en velsmakende introduksjon i å bøye hver muskel med utfordringer som er uimotståelig moro.


Hinderløype bør ikke settes opp bare for å se bra ut - de skal naturligvis tiltrekke seg brukere, men et godt hinderløp er bygget rundt bevegelsesvariasjon slik at muskler blir presset til det ytterste. På slutten av runden bør armer, ben og kroppen vite at de har blitt satt for en utfordring. Robinia hinderløype gir mulighet for store tilpasninger gjennom tillegg og kan ha flere utfordringer i selve aktiviteten. Sand er trygt og slitsomt å løpe på, mens en FlexotopTM-flate kan skape løpebaner med farger for å føre barna tilbake for å starte på nytt.

Robinia-treet er et fantastisk naturligt materiale. Det vokser i dårlig jord, den tilføyer nitrogen til jorden og andre planter, den blomstrer for å være kilden til Acacia-honning, og bladene binder CO2. Den tilpasser seg godt i urbane områder og pryder mange boulevarder og gater. Når stammen blir kuttet som tømmer, regenererer den seg og vokser raskt tilbake. Det er svært bærekraftig. Tømmeret er finkornet, sterkt og slitesterkt - det perfekte materialet for lekeegenskaper.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.