Robinia Dynamikk


Turtaking

Dynamisk av navn, dynamisk av natur. Robinia Dynamikk gir nøyaktig det som det sier; muligheten for sprek, spennende lek som taubanen, eller oppmuntrer til lek på et mer rolig nivå som hengekøyen som ingen allikevel døser hen i. Men hva barna egentlig gjør er å utvikle nervesystemet og øke deres evne til å dele og vente på tur.

Hopp ombord på en taubane til barn eller konkurrere om hvem som kan nå flest ture på sklien. Hva med å snurre rundt på karusellen eller i en Turbo Challenge, eller kanskje få vendt verden opp-ned på et kollbøttestativ. Alt sammen er laget i robiniatre slik barna virkelig får naturen og de naturlige opplevelsene inn.


I tillegg til å være veldig gøy, hjelper disse aktivitetene barna å trene opp balanse, muskelstyrke og beintetthet. Bruken av naturlig robiniatre gir følelsen av å være nær naturen; faktisk å være plassert i kanten av skog eller hvor som helst med trær er spesielt populære steder.

Robinia-treet i seg selv er en triumf av naturen. Den vokser i dårlig jord, den mater nitrogen inn i jorden og oppmuntrer andre planter, den blomstrer for å være kilden til Acadia-honning, bladene puster ut CO2. Den tilpasser seg i urbane områder, og pryder mange boulevarder og gater. Ved kutting som tømmer regenererer stubben seg og vokser raskt ut igjen. Det er svært bærekraftig. Tømmeret er finkornet, sterkt og spenstig; det avviser naturlig sopp og insekter - det perfekte materialet for langvarige lekefunksjoner.

 

Hvordan kommer vi i gang?

Å finne de riktige produktene fra det omfattende utvalget er utgangspunktet. Vi oppfordrer deg til å klikke og bli inspirert av de fantastiske lekeplassene vi har installert rundt om i verden. Vårt meget kompetente og erfarne supportteam kan da hjelpe deg med å oversette din ønskeliste til din unike utendørsløsning. Ta gjerne kontakt med oss og still alle dine spørsmål, eller for å motta et tilbud.

 

Hvilken behandling trenger treverket?

Robinia som tettkornet løvtre har en naturlig kvalitet som motstår råte og skadedyr. Robiniatre fra KOMPAN har fra installasjonsdagen en bransjeledende 15 års garanti.

 

Er en taubane trygg i bruke?

Hvert produkt som kommer fra KOMPAN er designet og bygget med sikkerhet i tankene. Selvfølgelig er  taubanen populær på grunn av spenningen ved å flyge gjennom luften i høy fart, og spenningen genereres av farten og høyden. Men med spenning lærer barn også om forsiktighet. Å være klar over hva som skjer rundt deg og behovet for å kontrollere kroppen din samstemmer med det å sykle.

 

Hva slags lagersystemer bruker karusellene?

KOMPAN har en sterk og lang historie med å lage utfordrende dynamisk utstyr. Hvert enkelt produkt er nøye designet for å vare i mange år på alle utendørsplasser. Hvert produkt har unikt utformede helt lukkede lagersystemer som er skreddersydd for å ta belastningen til det spesifikke produktet.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.