Naturlekeplasser


Naturlige materialer passer til naturlige miljøer og bidrar til en historie om bærekraftige løsninger. I Robiniaserien kan du lage en komplett lekeplass basert på utstyr laget av tre, inkludert leketårn, lekehus, hinderbaner, karuseller, vippedyr, klatrekonstruksjoner, kreative områder, sand og vann lek, husker, tema lekestruktur, benker og solskjermer.

Ved å velge tre-lekeprodukter av KOMPAN, vil du ikke gå på akkord med lekeverdien. Alle produktene er fylt med lekeaktiviteter som er utviklet over de siste 50 årene. Dette sikrer produkter som utvikler barns kropp, sinn og vennskap.

Naturlekeproduktene er i stor grad laget av Robinia-tre, som er svært holdbart og i stand til å tåle tidens tann. Det kommer fra plantasjer under ansvarlig og bærekraftig skogforvaltning. Alle treprodukter kan leveres FSC-sertifisert

Alle produkter

Bruk for hjelp? Kontakt KOMPAN

Vi har mer enn 45 års erfaring, og vil støtte deg gjennom hele prosjektet. KOMPAN Norge AS Tlf.: 815 00 702 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Find din lokale konsulent

Kontakt