Havfruen & Andungen m/Slott

Havfruen & Andungen m/Slott

Klatreveggen og enkel tilgang inviterer til å velge sin egen vei for å nå toppen. Klatreveggen utfordrer barnas evne til problemløsning, og er egnet for ulike ferdighetsnivåer – venstre side er enklere enn den høyre. På en morsom sklie kan man forlate skipssiden, eller skli ned fra balkongen med brannmannsstang på slottssiden. Fasaden med den stygge andungen har et stort antall manipulative elementer som en liten vekt, reir med bevegelige egg og kylling. Også hovedpersonen, den stygge andungen dreibare vinger og høner er på denne siden. Barna vil glede seg over de forskjellige tilfluktsstedene under strukturen, et hvor de kan se ut av perlevinduet eller leke butikk i den andre enden som også har en benk. Benken kan brukes som disk eller bare et sted å sette seg ned. Fasaden med den stygge andungen har et stort antall manipulative elementer som en liten vekt, reir med bevegelige egg og kylling. Også hovedpersonen, den stygge andungen dreibare vinger og høner er på denne siden. På den andre siden med havfruen vil man også finne mange funksjoner som krabben som fanger en sjøstjerne, blomster og også taktile elementer som havfruens hale og en gummiål. Lekestrukturen har i tillegg et mindre tårn med tak forbundet med et klatrenett. Denne forbindelsen utvider variasjonen av lek og inviterer til at enda flere kan leke samtidig.Turen opp til tårnet begynner på klatreveggen, mer klatring tilbys i nettet med 3D effekt, fulgt av et nett med utfordrende mønster.

Den lille havfruen/Den stygge andungen med nett,

plastsklie

MSC643300-3717P

Lille havfrue & stygge andung

MSC643300-5017P

Den lille havfruen/Den stygge andungen med nett,

stålsklie

MSC643301-3717P

Alle priser er eks. MVA

Produktnummer: 
MSC6433
Aldersgruppe: 
2+
Mål LxBxH: 
743 x 449 x 368 cm
Primærgruppe: 
2 - 8
Antall brukere: 
25

Balance
Climb
Crawl
Glide
Hang in arms
Jump
Slide
Socialize
Sensory
Dramatic play
Construct
Wonder

EcoCore HDPE: 
Livstids
Galvanisert stål: 
Livstids
HPL underlag: 
15 år
Tau & nett: 
10 år
Garantert reservedeler: 
10 år

Sertifikater:

EN1176 Godkjent
Maksimal fallhøyde:
193.00 cm
Sikkerhetssone:
51.40 m2
Antall montører (personer):
2
Forankring:
Surface
Inground
Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Plandrawing Picture
Sidedrawing Picture
Product photo
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

Kvalitet som varer


Se det i bruk :

PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Realiser din unike lekeplassdrøm

Gjennom ekspertisen til våre dedikerte KOMPAN Design Studio-eksperter, kan du forvandle din drømmelekeplass til et lekende flott landemerke som gir besøkende den kjente KOMPAN -WOW følelsen!

 

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section