STORY MAKERS™ for kreativ eventyrlek


La santasien løpe løpsk

Barn elsker en god historie. Når de blir fortalt en god historie, begynner deres kreativitet og de vil skape en naturlig nysgjerrighet som vil opprettholde læringsevnen deres resten av livet. Lekeplasser med STORY MAKERS™ er én stor invitasjon til å stimulere sinn og kropp, utvikle motoriske ferdigheter og kognisjon i utrolig høy hastighet. Som en historie som kan utvikle seg i forskjellige retninger, er STORY MAKERS™ også fleksible og bygget for å akseptere forandring. Panelene som forteller én historie kan enkelt og lett byttes ut, og åpner døren til et helt nytt bibliotek med moro. For å stimulere til historiefortelling og rollespill, kan temaet være et kjent miljø, en jungel eller et hav. Det kan også være situasjonsbestemt, en redningsaksjon eller butikk, eller det kan være et eventyr, som et palass eller en festning. Til og med en kombinasjon. Uansett, STORY MAKERS™ med sine sterke farger, vennlige former og identifiserbare motiver, ert utgangspunktet og et dytt mot timer med eventyr.


Vanlige spørsmål knyttet til STORY MAKERS™

Hvilken aldersgruppe målretter Story Makers seg mot?

Alle barn elsker å høre på historier. Aldersgruppen for Story Makers er for småbarn. I en alder av litt over to år vil historiene deres ikke bli formet til en begynnelse midt og slutt, men de vil ta en opplevelse fra å leke i de sprø formene som på en eller annen måte virker kjente.

Hvordan velger du formene som skal vises?

Barn ser ting veldig forenklet. De leter etter komfort, og blant de første tingene de vil tegne er et hus, trær, blomster og kanskje en bil. Disse er sentrale i Story Maker-konseptet.

Hvordan skape den ultimate lekeplassen?

KOMPAN tilbyr en rekke produkter med historietema som vippedyr og dumphusker, som kan brukes til å designe en helt unik løsning med mange historier å fortelle. Ønsker du mer informasjon om lekeplassutstyr til barnehage - følg lenken og bli inspirert!


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.