Småbarnslek


Småbarnas fargerike verden

I det første halve året av livet er verden til en baby i svart og hvitt - etter det blir det hele i farger. Farge er et stille språk, og primærfargene rød, blå, grønn og gul snakker høyest for å tydelig skille former.

Småbarns utvikling roper etter store lyse farger. Det er en oppfordring som blir mødt i KOMPAN’s Småbarnslek hvor farger møter en fantastisk verden av interessante former. Det er en introduksjon til leke- og lekekamerater bygget rundt det å klatre og skli gjennom gjenstander med en komfortabel størrelse, slik som et hus og en hage. Forhøyede lekehus fungerer både som en fysisk utfordring og et sted å snakke eller gjemme seg bort for en kort pause.


Småbarnslek er en invitasjon til å leke, men også en invitasjon til å trene viktige ferdigheter i livet. Kreativ lek bidrar til å bygge språk- og kommunikasjonsevner, i tillegg til å oppmuntre og forbede samarbeide. Når barna leker utvikler de leke hvor de må samarbeide for å få mest mulig ut av dem. Gjennom lek og moro utvikler barn ferdigheter som vil hjelpe dem gjennom hele livet.

For å finne ut mer om KOMPANs produkter og tjenester, for å åpne døren til utsiden, ta kontakt i dag.

 

Hvor uavhengige er småbarn når de leker på en lekeplass?

Lek er en karakterbygger. Med KOMPANs Småbarnslek er det mulig å fremme de sosiale ferdighetene i et ungt, utviklende sinn. Åpne design lar både barn og medfølgende voksne nyte en følelse av sikkerhet mens de oppmuntrer småbarn til å leke side om side. Småbarns forståelse av språk utvides fra bare en håndfull ord til mellom 500-900 når de er tre år.

Hva slags bunn kan en småbarnslekeplass være på?

Så lenge den har en viss grad av bløthet kan det være på hva som helst; sand, flis eller gress. Det er også et alternativ med FlexotopTM, men et fallunderlag av gummi er kanskje ikke nødvendig her siden funksjonene er lave i forhold til bakkenivået. Å falle ned er en del av barnets utvikling gjennom livet og en risiko som følger med i leken.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.