SIMPLY PLAY


Ordet simpel er et av de ordene med den bredeste betydningen. Det strekker seg fra beskjeden til genial. Vår SIMPLY PLAY-leketårn er beskjedne når det gjelder design, og genial i konseptet. Gjennom fleksibilitet tilbyr de utallige muligheter for lek. Den rene enkelheten til tårnene og de små verandaene tiltrekker de unge brukerne, kanskje fordi de er ertende tilgjengelig. Klatrerutene er korte og søte, men det er en spenning i å stå opp for å se verden fra samme høyden som en voksen.

Vi har illustreret 18 design, men som en eske med lekeklosser er alternativene uendelige; husker, klatrenett, klatrevegge, sklier, tunnel - valget er ditt!


Støttestolpene er laget av tre. Hovedkomponenten for sklien, sidene og takene er polyetylentereftalat (PET), det samme materialet som blir brukt til flaskevann og er svært resirkulerbart. Med PET er det mulig å velge farger av klassiske, natur eller moderne fargekombinasjoner.

Å leke ute er blant de beste og mest verdifulle formene for utviklingsaktivitet. Året 2020 har tvunget oss til å kjenne på hva det vil si å være uten. Hvis det er noe positivt fra den globale nedstengningen, er det at vi har fått øynene opp for hva det vil si å komme seg ut og nyte livet og viktigheten av frisk luft med tanke på vår helse. Verdien av lekeplassen har aldri vært så forstått.

For å finne ut mer om KOMPANs produkter eller tjenester, for å åpne døren til utsiden, ta kontakt i dag.

 

FAQ

Er komponentene til SIMPLY PLAY resirkulerbar?

Ja, som med alle KOMPAN-produktene er de et resultat av vårt miljøprogram med et mål om nullutslipp i både produksjon og det som produseres. Holdbare komponenter med lange livstidsgaranti sikrer en langsiktet løsning, som også er bæredyktig.Tross vi ønsker å bruke resirkulerte materialer, er det fortsatt enkle ikke-gjenanvendelige materialer i noen av vår produkter, som for eksempel HPL.

Kan vi bestille forskjellige farger?

Vår SIMPLY PLAY leketårne er kjent for det fargerike designet. Ved å fremstille dem i PET er det mulig å velge mellom flere forskjellige farver.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.