Slottslekeplass


Klargjør kanontårnene – bemann vollene!

Det er kanskje ikke noe annet leketema som er så svart/hvitt som slottet, eller så fylt med eventyrlig potensial. Et øyeblikk er du en konge eller en dronning, en jente i nød eller ridder i skinnende rustning, en angriper eller en forsvarer. De ekte slottene ble bygget for å vise rikdom og makt, og for å beskytte innbyggene sine, var de fylt med kroker og kroker for å motstå angrep. Med mer enn 12 lekeslott i serien av MOMENTS™ Slott er det muligheter for eventyr og moro. Ved å legge til vår serien av slott til lekeplasser i tre blir eventyrene enda større! En lekeplass med slott utvider rollelek til drama, utforskning til spenning. Fra fangehullene nederst til det høyeste tårnet, steder å klatre, gjemme seg, søke og se etter den dragen. Se også våre andre systemer for temalekeplass. Eventyrene vil ingen ende ta..


En billett til eventyr! MOMENTS™ Slott er bygd slik at de kan justeres og forstørres. Den perfekte måten å strekke et budsjett når du skal holder uteområdet nytt og friskt. Fra det ene tårnet kan lekeplassen din vokse til å omfatte ytterligere voll og porter.

Å leke ute er blant de beste og mest verdifulle formene for utviklingsaktivitet. Året 2020 har tvunget oss til å kjenne på hva det vil si å være ute. Hvis det er noe positivt fra den globale nedlukkingen, er det at vi har fått øynene opp for hva det vil si å komme seg ut og nyte livet og viktigheten av frisk luft med tanke på vår helse.

En lekeplass med et slott er en invitasjon til å leke, men også en introduksjon til livets ferdigheter. Kreativt lek bidrar til å bygge språk- og kommunikasjonsevner, i tillegg til å oppmuntre og forbedre teamarbeid. Når barna leker, utvikler de leke hvor de må jobbe sammen for å få mest mulig ut av leken. Gjennom lek og moro utvikler barn ferdigheter som er grunnlaget for hele livet. For å finne ut mer om KOMPANs produkter eller tjenester, for å åpne døren til utsiden, ta kontakt i dag.

Slott eller skip? Hva bør vi velge?

Begge alternativene gir ubegrensede med lekemuligheter. Spør barna; de er det beste barometeret for det som er mest verdsatt. Uavhengig av hva som for tiden er moderne har slott og skip vist seg å være tidsbestandige og et langtidsholdbar lekeløsning.

Hvor høye er tårnene på en lekeplass?

Standardtårnet i MOMENTSTM Slott-serien er 4,70 meter høyt. I det nye GIANTS Palace XL er tårnet nesten 9 meter, så dobbelt så høyt. Men det er et palass, og ikke en festning, og derfor en annen lekeopplevelse.

Hvordan lage den ultimate lekeplassen?

KOMPAN tilbyr også en rekke spennende lekeapparater som sklier og vippedyr som kan brukes til å designe en helt unik løsning med plass til mange barn.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.