Trippeltårn Ultimate

Denne store tre-tårns lekestrukturen tilbyr verdener av allsidig lek på både opphøyde og lavere nivåer for mange barn. En fin skrånende plattformtrapp tar barnet sikkert på plattformen hvor barnet kan leke med regnepanelet eller skli ned igjen En annen vei fra plattformen er opp broen, som strekker seg over to plan og dermed trener balanse.- og romfølelsen. Den midterste plattformen tilbyr en fin, roterende sklitur nedover Curly Climber. Den midterste plattformen kan også nås via den vinklede klatreveggen med «smileytrinn». Fra den midterste plattformen, kan barnet ta en klatretur i det store U-nettet, en stor netthengekøye som støtter klatring og gynging på flere måter, herfra kan det høyeste tårnet nåes. Her inviteres det til en hyggelig pause med lekepaneler og en flott utsikt over lekeplassen. Hvis en pause ikke er aktuelt, tilbyr sklien en tur som kiler i magen ned til bakkenivå igjen. Under plattformen skaper to lekepaneler en altoppslukende leke plass: Klaffedørene skaper en fin inngang til et lekeområde, innrammet på den ene siden av et panel med manipulerende lek som tilbyr gode muligheter for lek med årsak- og virkning og sandlek. Tallene kan navngis og brukes i lek, og, støtter barnets kommunikasjon, språk og forståelse av tall. Trakten fører sand eller andre materialer til den andre siden - en evig kilde til undring for de yngste. Under neste plattform tilbyr musikkpanelet en sensorisk variant med en stemt og tonal lyd og er for hånd-øye-koordinasjon. De svarte gummiklaffene kan slås på slik at lyder oppstår. Rørene er tilpasset for å skape en gjenkjennelig tonalitet (fra venstre: G, A, BB, C, BB, A, G).

Velg variant

PCM300109-CUSTOM

Tripptårn Ultimate,plsklie,rød

stål+HPL, plastsklie, overfl.

PCM300109-0010

Trippeltårn Ultimate rød, stålstolper, plastsklie

PCM300109-0910

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: PCM300109

Produkt: MOMENTS™ Småbarn

Produtgruppe: MOMENTS™ Skole & Barnehage

2+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_DE
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_ES
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_FR
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Realize your unique dream site

Through the expertise of dedicated experts in KOMPAN Design Studio, you can turn your dream site into a playmazing landmarks that just make people say - wow!

 

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section