Fysisk Trippeltårn

Denne fine tre-tårnede strukturen åpner for allsidige fysiske aktiviteter, alt i en romslig ramme slik at mange barn kan leke samtidig. En fint skrånende nett fører barnet sikkert til den lave plattformen hvor det kan ta en sklietur som kiler i magen ned til bakkenivå igjen. Alternativt kan det stormaskede nettet føre til neste plattform. Den midterste plattformen kan også nås ved en skråstilt klatrevegg med «smileytrinn» som støtte klatringen til barnet. For våghalser, kan brannmannsstangen bli veien ned igjen, en rask måte ned som krever mot og bringer endeløs glede. Fra plattformen, er det fine og svaiende U-nettet en fin måte å klatre via, gjennom eller over mens det gynger forsiktig. Det er også plass for en pause på bunnen av nettet, slik at de andre kan svaie nettet. På den andre siden av U-nettet inviterer en fin, høy plattform til en pause, eller, for den rastløse, en kilende, lengre sklitur ned til bakkenivå. På bakkenivå en lekedisk som skaper et rom hvor barna kan leke butikk, ha utstillinger eller hva enn dagens lek går ut på.


Velg variant

PCM300103-CUSTOM

Trippeltårn Physical,plsklie,r

stål+HPL, plastsklie, overfl.

PCM300103-0010

Trippeltårn Physical rød, stålstolper, plastsklie

PCM300103-0910

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: PCM300103

Produkt: MOMENTS™ Småbarn

Produtgruppe: MOMENTS™ Skole & Barnehage

2+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_DE
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_ES
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_FR
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Realize your unique dream site

Through the expertise of dedicated experts in KOMPAN Design Studio, you can turn your dream site into a playmazing landmarks that just make people say - wow!

 

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section