MOMENTS™ Skip for lekeplass


Store bølger, store eventyr!

En av de første tingene et barn vil tegne er et hus eller et tre, så går de videre til skip. Selv gjennom de yngste øynene blir skipet sett på som et kjøretøy til eventyr, til historiefortelling, til lek. KOMPAN har to forskjellige "flåter"; våre MOMENTSTM lekeskip vi har her, som retter seg mot yngre sjøfolk med sine innbydende, klare, rene linjer og store lekeoverflater, og så våre piratskip til lekeplass i tre, hvor vi lar individualiteten til det naturlige robiniatreet skape lekefunksjonene.

Fra et lite skip i barnehøyde, til den kompakte Caravelle og videre til den store Intrepid, klatrer barna ombord på jakt etter et nytt eventyr; en reise inn i fantasien og nye venneskaper. I prosessen utvikler barna kommunikasjon, ser behovet for samarbeid og for hver historiefylte bevegelse bygger de unge muskler og øker beintettheten. MOMENTSTM skip er en leken reise mot store eventyr på åpent hav i samarbeid med nuværende og nye venner.

Er du interessert i et annet tema på lekeplassen? Gå på oppdagelse i våre andre lekesystemer.


Skipene er oppbygd av komponenter, så det er mulig å justere formatet slik at det passer til din lekeplass. For eksempel, å sette den mer aktive siden vendt mot den mest solfylte posisjonen eller til og med peke skipet i den mest visuelt retningen, bidrar til å øke fantasien og tiltrekningen.

Kreativt lek bidrar til å oppbygge språk- og kommunikasjonsevner, i tillegg til å legge opp til og forbedre samarbeid. Når barna leker, utvikler de leke hvor de må jobbe sammen for å få mest mulig ut av øyeblikket. Gjennom morsom lek utvikler barn ferdigheter som vil hjelpe dem gjennom hele livet.

Å leke ute er blant de beste og mest verdifulle formene for utviklingsaktivitet. Året 2020 har tvunget oss til å kjenne på hva det vil si å være uten. Hvis det er noe positivt fra denne perioden, er det at vi har fått øynene opp for hva det vil si å komme seg ut og nyte livet og viktigheten av frisk luft med tanke på vår helse.

For å finne ut mer om noen av KOMPANs produkter eller tjenester, for å åpne døren til utsiden, ta kontakt i dag.

 

FAQ om våre lekeplassskip

Er det bare på kystnære steder hvor folk ønsker å et lekeskip på lekeplassen?

Sikkert ikke. Følelsen av spenning i et sjøeventyr stopper ikke ved sjøkanten. Det er litt som å tro at en park med tema om rommet bare kan fungerer ved siden av en romstasjon.

Er det bare skipene i katalogen som er tilgjengelige?

Nei da, skipene er oppbygd som komponenter, så de kan tilpasses etter farge, lengde og lekefunksjoner. Hos KOMPAN ønsker vi å lytte til kundene sine og observerer hvordan barn best liker å leke.

Hvis vi ønsker et lekeskip, hvor lang leveringstid er det?

Leveringen fra fabrikken er vanligvis 20 dager, hvortil det kommer transport og installasjon.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.