Lekeplasser for tweens og tenåringer - GALAXY™ av KOMPAN


Å bygge bro mellom aldersforskjellen

For ikke så lenge siden mente tweens og tenåringer at en lekeplass som et sted for sine yngre søsken og ikke et sted de kunne henge ut - og med god grunn. Ikke bare var det et stort hul i markedet for denne type lek, det var et skrikende behov. Det var ikke riktig noen som tilbød den type av moro og spenning for tenåringer og tweens, og de ble altfor ofte overlatt til seg selv.

For å imøtekomme behovet for denne type lek, krevde det en nytenkning og ikke bare en ombygging av allerede veletablerte leketeknikker. GALAXY™ ble en lekestruktur som ingen har set før. Den endret spillereglene; en lekestruktur som kunne tilby innebygde aktiviteter som er responsive og dynamiske, og den første som ga alle - uansett evner - tilgang til lek.


GALAXY™ brukes ofte som en sammenkobling mellom KOMPANs lekeplasser og -treningssteder. Og på grunn av sine vakre kurver og transparente design, er GALAXY™ en favoritt blant arkitekter og utviklere over hele verden – det regnes som opphavet til moderne lekeplassdesign.

Å leke utendørs er en av de beste og mest verdifulle formene for utviklingsaktivitet. Året 2020 har tvunget oss til å kjenne på hva det vil si å være uten. Hvis det er noe positivt fra den globale nedstengningen, er det at vi har fått øynene opp for hva det vil si å komme seg ut og nyte livet og viktigheten av frisk luft med tanke på vår helse. Verdien av lekeplassen har aldri vært mer forstått, og selv tweens og tenåringer kunne søke utendørs og gjøre noe g moro når de trengte en pause fra livet foran en skjerm.

For å finne ut mer om noen av KOMPANs produkter eller tjenester, for å åpne døren til utsiden, ta kontakt i dag.

 


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.