Tumbler

Tumbler er en romslig og variert lekestruktur som tiltrekker seg små barn. Den tilbyr flere potensielle lag med lekeaktiviteter for barna å undersøke. Dette gjør at barna vil komme tilbake igjen og igjen. Hoppeaktivitetene med gummimembraner er morsomme, og trener barnas balanse og deres samarbeidsevner. Bevegelsene i underlaget trener i tillegg deres kognitive ferdigheter. Du kan få tilgang til de mange lekepanelene fra begge sider, noe som stimulerer til sosial lek og køkultur. Det gjennomsiktige designet og lekeplanene på bakkenivå gjør Tumbleren tilgjengelig fra alle sider. Mange barn kan være aktive samtidig. Tumbleren er rik på lekemuligheter for småbarn, og trener de kognitive, kreative, sosioemosjonelle og deres fysiske utvikling.


PCE200100-CUSTOM

TUMBLER

2-TOWER SLIDE & BOUNCE PLAY

PCE200100-0002

TUMBLER

2-TOWER SLIDE & BOUNCE PLAY

PCE200100-0602

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: PCE2001

Produkt: ELEMENTS™ TOTS

Produtgruppe: ELEMENTS™

1+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterte prosjekter

PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Manufacturing by KOMPAN

Hver dag blir 30 nye lekeplasser og fitnessanlegg bygget av KOMPAN, verden over.

 

Bruk for hjelp? Kontakt KOMPAN

Vi har mer enn 45 års erfaring, og vil støtte deg gjennom hele prosjektet. KOMPAN Norge AS Tlf.: 815 00 702 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Find din lokale konsulent

Kontakt