Pioneer

Pioneer er en inkluderende lekeopplevelse som gjør at barna virkelig får wow-følelsen. Takket være den rike variasjonen av lekaktiviteter, ønsker barna å komme tilbake igjen og igjen. En rampe fører gjennom varierte taktile lekehendelser til en stor plattform med to sklier. Dette gir tilgang til et forhøyet nivå. Fra den andre enden av lekestrukturen finnes en tilgjengelig trapp opp til plattformen. På bakkenivå er det en hengekøye, et bord for sandlek, musikkpanel og mange taktile og svingbare produkter. Snakke-rør tillater morro kontakt over strukturen. Alle disse aktivitetene trener barnets logiske tankeferdigheter og sensoriske ferdigheter. Utsiden av Pioneer tilbyr tre nydelige hjørner for utforskende lek og en pause fra rampenes ville handlinger. Gjennomsiktigheten i strukturen gir mulighet for samhandling for alle.


PCE200500-CUSTOM

PIONEER

EXPLORING PLAY RAMP SOLUTION

PCE200500-0002

PIONEER

EXPLORING PLAY RAMP SOLUTION

PCE200500-0602

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: PCE2005

Produkt: ELEMENTS™ TOTS

Produtgruppe: ELEMENTS™

1+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Manufacturing by KOMPAN

Hver dag blir 30 nye lekeplasser og fitnessanlegg bygget av KOMPAN, verden over.

 

Bruk for hjelp? Kontakt KOMPAN

Vi har mer enn 45 års erfaring, og vil støtte deg gjennom hele prosjektet. KOMPAN Norge AS Tlf.: 815 00 702 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Find din lokale konsulent

Kontakt

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section