Adventurer

Adventure’en med sitt lunefulle utseende og store utvalg av lekeaktiviteter er enormt attraktiv for spedbarn og småbarn. De kommer tilbake igjen og igjen, takket være den eventyrlystne naturen til de mange lekeopplevelsene. Sprettende og robust klatring, kryping i tunneler og den responsive membranbroen utvikler alle kryss-koordinasjons- og balanseferdigheter. Broen bygger bentetthet når barna hopper. Mange lekepaneler og nydelige lekehjørner for en pause fra viltspill legger til eksplorative elementer for fingerferdighet og logisk tenkning. De mange sensoriske lekenes funksjoner tilbyr noe for alle å spille. Den svaende hengekøya tilbyr også en pause. Den spennende sklien er belønningen for å klatre opp, og en løkke med lek er laget for alle å løpe opp og skli ned.


PCE400100-CUSTOM

ADVENTURER

4-LEVEL MULITRESPONSIVE PLAY

PCE400100-0002

ADVENTURER

4-LEVEL MULITRESPONSIVE PLAY

PCE400100-0602

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: PCE4001

Produkt: ELEMENTS™ TOTS

Produtgruppe: ELEMENTS™

1+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterte prosjekter

PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Manufacturing by KOMPAN

Hver dag blir 30 nye lekeplasser og fitnessanlegg bygget av KOMPAN, verden over.

 

Bruk for hjelp? Kontakt KOMPAN

Vi har mer enn 45 års erfaring, og vil støtte deg gjennom hele prosjektet. KOMPAN Norge AS Tlf.: 815 00 702 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Find din lokale konsulent

Kontakt