Adventurer

Adventure’en med sitt lunefulle utseende og store utvalg av lekeaktiviteter er enormt attraktiv for spedbarn og småbarn. De kommer tilbake igjen og igjen, takket være den eventyrlystne naturen til de mange lekeopplevelsene. Sprettende og robust klatring, kryping i tunneler og den responsive membranbroen utvikler alle kryss-koordinasjons- og balanseferdigheter. Broen bygger bentetthet når barna hopper. Mange lekepaneler og nydelige lekehjørner for en pause fra viltspill legger til eksplorative elementer for fingerferdighet og logisk tenkning. De mange sensoriske lekenes funksjoner tilbyr noe for alle å spille. Den svaende hengekøya tilbyr også en pause. Den spennende sklien er belønningen for å klatre opp, og en løkke med lek er laget for alle å løpe opp og skli ned.


PCE400100-CUSTOM

ADVENTURER

4-LEVEL MULITRESPONSIVE PLAY

PCE400100-0002

ADVENTURER

4-LEVEL MULITRESPONSIVE PLAY

PCE400100-0602

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: PCE4001

Produkt: ELEMENTS™ TOTS

Produtgruppe: ELEMENTS™

1+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_DE
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_EN
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_ES
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Realize your unique dream site

Through the expertise of dedicated experts in KOMPAN Design Studio, you can turn your dream site into a playmazing landmarks that just make people say - wow!

 

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section